[E36] Compact 316i by Dadeck
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
wewntarz tak jak ma dj mario a na na zawnatrz jak belex o to mi chodziNetka pisze:Dokładnie...Sabretooth pisze:odłącz postoje i zostaw same ringi
A to gdzie indziej tez są??? Np. na palcu???Alex'a pisze:ale on ma ringi w lampach
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Dadecki nowy grail mam nadzieje po liftowy i zaraz pojdzie w czćrń ? Bo w zoltej czarna nera moze i byc przed lift to jest to Tak jak w czerwonej Mam sentyment do 316 bylego compacta . Compi ma w sobie to cos . Dlubaj dlubaj i wydlubaj z Kanarka Dobrze , ze brewki poszly w piiipiiii Jak nie chcesz walic M paka na przod to zainwestuj chociaz w szeroka listwe daje to Compactowi swoj urok
No Dadek autko Ci sie udało fajnie wyglada i zadbane
osobiscie lusterka mi sie podobaja tylko szkoda ze maja kierunki ale to kwestia gustu
co do autka to i powoli do przodu
osobiscie lusterka mi sie podobaja tylko szkoda ze maja kierunki ale to kwestia gustu
co do autka to i powoli do przodu
Było: e36 coupe 94 manual 1.6
Było: e36 coupe 98 manual 1.6
Jest: e39 sdn 00 automat 3.0d
Jest e39 sdn 99 manual 3.0d : http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=21048
BMW - Bo Mercedesy Wymiękają
Było: e36 coupe 98 manual 1.6
Jest: e39 sdn 00 automat 3.0d
Jest e39 sdn 99 manual 3.0d : http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=21048
BMW - Bo Mercedesy Wymiękają
oo czesto Cie widuje na osiedlu albo swiatlach
raz sie nawet mierzylismy od starówki ;PPP
bmka super , ładna zadbana i wyposazenie ekstra
dobrze ze wywaliles brewki , kompletnie nie pasowaly , a jak chcesz zrobic wiekszy kontrast pomiedzy ringami a światłami mijania , to zrob tak jak ja , zasłoń sobie odbłyśniki i zostaw tylko soczewke , do tego philipsy bluevisiony i bedzie miod malina
raz sie nawet mierzylismy od starówki ;PPP
bmka super , ładna zadbana i wyposazenie ekstra
dobrze ze wywaliles brewki , kompletnie nie pasowaly , a jak chcesz zrobic wiekszy kontrast pomiedzy ringami a światłami mijania , to zrob tak jak ja , zasłoń sobie odbłyśniki i zostaw tylko soczewke , do tego philipsy bluevisiony i bedzie miod malina
Tak obserwuję te twoje autko i sobie myślę... " czemu on nie pomaluje nerki w czerń i dachu na czarno. Wogóle to przydała by się mu jakaś konkretna felga, gwincior i autko by było piękne..." czytałem, że w planach masz zamiar wymieniać gril i nerkę na czarno palnąć - Tak ma być listew na żółto nia maluj ! (zostaw czarne). Dobry ruch z pozbyciem się brewek Pomaluj dach i lusterka na czarno (ładnie to wg. mnie wygląda)albo oklej czarną folią - zawsze idzie zedrzeć tu masz foto podglądowe:
Zmień kierunki na dymione i wsadź w lampy krzyże
Kaper pisze:Tak obserwuję te twoje autko i sobie myślę... " czemu on nie pomaluje nerki w czerń i dachu na czarno. Wogóle to przydała by się mu jakaś konkretna felga, gwincior i autko by było piękne..." czytałem, że w planach masz zamiar wymieniać gril i nerkę na czarno palnąć - Tak ma być listew na żółto nia maluj ! (zostaw czarne). Dobry ruch z pozbyciem się brewek Pomaluj dach i lusterka na czarno (ładnie to wg. mnie wygląda)albo oklej czarną folią - zawsze idzie zedrzeć tu masz foto podglądowe:
[url=http://img853.imageshack.us/img853/7977/aaabb.jpg]Obrazek[/URL]
jak dobrze poskrobie papierem sciernym to nie trzeba malowac bo znajdzie orginalną czern
gwint, felga czy co tam jeszcze pewnie, że by chciał tylko ze on
P
R
A
C
Y
S
Z
U
K
A
dorywczej
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?