[E36] coupe 316 by Marianos
-
- Zaawansowany forumowicz
Kaper pisze:Widzę, że z kolega z Rybnika. Autko w twoich rękach naprawdę odzyskało blask powiedz - jak z tymi żółtymi "długimi" ?? Jakieś problemy już miałeś z "niebieskimi" ? Masz tam normalnie postój ?
narazie nie miałem żadnych problemów z tym raz miałem kontrole trzeźwości to mi tylko powiedział ze jeden xenon nie świeci a do zółtych nic miejmy nadzieje ze będzie tak dalej:p no mam tam normalny postój:)
Kupiłeś kupę, a zrobiłeś ciekawy projekt Brakuje mi tu dokładki do zderzaka. \
Czekam na foty boku i tyłu, no i fotka środka też może wlecieć.
Na razie idziesz w dobrym kierunki. ¯ółte halo i postoje do czerwonej fury nawet spoko, a piszę nawet tylko dla tego, że ja żółtków nie toleruje za bardzo, bo są też wyjątki. No i Twoja też jest tym wyjątkiem, bo dla mnie jest dobrze.
Czekam na foty boku i tyłu, no i fotka środka też może wlecieć.
Na razie idziesz w dobrym kierunki. ¯ółte halo i postoje do czerwonej fury nawet spoko, a piszę nawet tylko dla tego, że ja żółtków nie toleruje za bardzo, bo są też wyjątki. No i Twoja też jest tym wyjątkiem, bo dla mnie jest dobrze.
-
bujalek pisze:Na chwilę obecną niebo a ziemia. Tak jak wbs, powiedział brakuje dokładki na przód no i oczywiście kratki w zderzak oraz listwy pod rejestr. Potem już nie będzie do czego się przyczepić. Nie wiem jak na żywo ale te kierunki jeszcze wyglądają ta se dymy nowe były by super
Pozdro !
no tak te wszystkie rzeczy idą w pierwszej kolejności do kupna:) a co do kierunków to tez będą inne bo te tak nie za bardzo pasują
Kurcze, ładnie to wygląda tylko, że to jest żer dla "niebieskich"... Ja spróbuje wsadzić tam żółte krzyże - wtedy będzie żółty odblask ale światła będą świecić na biało (tak przynajmniej myślę)Marianos pisze:no postój świeci na żółto bo szkło jest zółte wiec inaczej świecić nie będzie t masz jak sieci w nocy mniej wiecej bo nie fajne...
A tak poza tym nie myślałeś o takiej kompozycji ?? :
Czarny dach na czerwonym aucie (dla mnie rewelacja) i czarne dodatki. Felga też idealna do czerwonego E36
-
no tak tak jak obiecałem dodaje inne foty:)
teraz jeszcze środek ale tam nie ma nic ciekawego:D
no i w najbliższych planach to na pewno ta dokładka z przodu m-pakiet listwa pod rejestracje z tylu jakaś fajna dwu rurka i dyfuzor z m-pakietu
teraz jeszcze środek ale tam nie ma nic ciekawego:D
no i w najbliższych planach to na pewno ta dokładka z przodu m-pakiet listwa pod rejestracje z tylu jakaś fajna dwu rurka i dyfuzor z m-pakietu
Ostatnio zmieniony 2011-07-29, 20:18 przez Marianos, łącznie zmieniany 1 raz.