[E36] 318IS Coupe By Moloch
-
- Zaawansowany forumowicz
nie masz gwitu a fajnie to wygląda wydaje mi się ze masz większa glebę z przodu niż ja a ja mam mtsa skręconego do końca opna 215/40 no ale o nadkola nie chaczy
Ostatnio zmieniony 2011-07-30, 19:50 przez Marianos, łącznie zmieniany 1 raz.
No widze że cały czas z tym autem coś robisz ale powiem Ci szczerze że mnie jakos te czerwone wskazowki audi przypominaja ale to już kwestia gustu
No ale to nie zmienia faktu że masz najsliczniejsza IS w Godowie
No ale to nie zmienia faktu że masz najsliczniejsza IS w Godowie
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
niestety nie stac mnie na kupno całego zderzaka m pakierowego, Fatum do halo prawdopodobnie ksenonów nie wsadzę bo takie żółte własnie bardzo mi się podobają ale pomyślimy może kiedyś tak zrobie, zakupie ksenony, jak nie spasują do halogenów to do soczewki je wsadze Narazie siedzę w Anglii u rodziny Mojej więc z modami stop
A więc przyszedł wkońcu czas na fotele, były plany zakupić magiczne środki z leathercentrum, były plany obszyć całość na nowo, ale dowiedziałem się ostatnio o bardzo tanim sposobie na regenerację foteli i nie jest źle, a oto efekty:
Przed malowaniem, fotele umyte specjalnym środkiem (przed umyciem lepiej było na nie nie patrzeć, dlatego nawet zdjęć nie robiłem ^^)
Przebieg prac nie został udokumentowany ale poniżej efekt końcowy
Grubsze pęknięcia pozostały ale i tak jestem zadowolony z efektu końcowego jak na taki koszt (35zł)
Przed malowaniem, fotele umyte specjalnym środkiem (przed umyciem lepiej było na nie nie patrzeć, dlatego nawet zdjęć nie robiłem ^^)
Przebieg prac nie został udokumentowany ale poniżej efekt końcowy
Grubsze pęknięcia pozostały ale i tak jestem zadowolony z efektu końcowego jak na taki koszt (35zł)