[E36] 323ti M-Compact by Grisha
[E36] 323ti M-Compact by Grisha
Siema. A oto co posiadam
Jest to BMW 323ti Compact z `97 roku w wersji individual.
Motor napędowy 6-cylindrowy silnik który nigdy nie widział, ani nie bedzie widział zadnej instalacji gazowej(jak to powiedział mój znajomy"gaz jest dobry do kuchenki w kuchni"
Z grubsza o wyposażeniu:
- klimatyzacja,
- elektryczny szyberdach (podnoszony i chowany pod dach) z domykaniem z pilota,
- elektryczne szyby z domykaniem z pilota,
- elektryczne i podgrzewane lusterka,
- pełny M-pakiet + dokładka zderzaka przód od M3 (zderzaki, listwy boczne, nakładki na progi, kubełkowe fotele, czarna podsufitka, etc)
- zawieszenie M-technik,
- kontrola trakcji (ASC),
- komputer pokładowy
- wewnętrzne lusterko fotochromatyczne
- halogeny,
- składana, dzielona tylna kanapa,
- wspomaganie kierownicy,
- felgi Rondell 0021 (tzw. banany) 8,5x17
-xenony
- ori spryskiwacze - 100% sprawne,
- programowalny 1 bieg wycieraczek (b. rzadkie w e36, mało osób w ogóle wie, że takie coś było)
Audio jak narazie seria ale może doczeka sie czegoś wiecej jak nie przyjdzie mi do głowy zmienić na coś innego
Plany?? hmmmm:
- Lampy BH
-czarna nerka
-może zawitają żółte halogeny
-na 100%%% gwint
-modyfikacja wydechu(szczególnie koncowy bo dwururka jest brzydka)
-wszystkie dzyby ciemne
To tyle jeżeli chodziło by o głowne mody,
inne modyfikacje które wmiarę upływu czasu bedą przychodziły do głowy bedą na bieżąco opisywane.
Dość teorii oglądajcie i komentujcie( wiem wiem jest to Compact....)
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Osiągi mnie zadowalają jestem ciekaw ile zostało z seryjnych 170KM. może bedzie okazja ją zhamować.
Pozdro Grisha....
Jest to BMW 323ti Compact z `97 roku w wersji individual.
Motor napędowy 6-cylindrowy silnik który nigdy nie widział, ani nie bedzie widział zadnej instalacji gazowej(jak to powiedział mój znajomy"gaz jest dobry do kuchenki w kuchni"
Z grubsza o wyposażeniu:
- klimatyzacja,
- elektryczny szyberdach (podnoszony i chowany pod dach) z domykaniem z pilota,
- elektryczne szyby z domykaniem z pilota,
- elektryczne i podgrzewane lusterka,
- pełny M-pakiet + dokładka zderzaka przód od M3 (zderzaki, listwy boczne, nakładki na progi, kubełkowe fotele, czarna podsufitka, etc)
- zawieszenie M-technik,
- kontrola trakcji (ASC),
- komputer pokładowy
- wewnętrzne lusterko fotochromatyczne
- halogeny,
- składana, dzielona tylna kanapa,
- wspomaganie kierownicy,
- felgi Rondell 0021 (tzw. banany) 8,5x17
-xenony
- ori spryskiwacze - 100% sprawne,
- programowalny 1 bieg wycieraczek (b. rzadkie w e36, mało osób w ogóle wie, że takie coś było)
Audio jak narazie seria ale może doczeka sie czegoś wiecej jak nie przyjdzie mi do głowy zmienić na coś innego
Plany?? hmmmm:
- Lampy BH
-czarna nerka
-może zawitają żółte halogeny
-na 100%%% gwint
-modyfikacja wydechu(szczególnie koncowy bo dwururka jest brzydka)
-wszystkie dzyby ciemne
To tyle jeżeli chodziło by o głowne mody,
inne modyfikacje które wmiarę upływu czasu bedą przychodziły do głowy bedą na bieżąco opisywane.
Dość teorii oglądajcie i komentujcie( wiem wiem jest to Compact....)
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Osiągi mnie zadowalają jestem ciekaw ile zostało z seryjnych 170KM. może bedzie okazja ją zhamować.
Pozdro Grisha....
ogolnie mi sie podoba bo jest pakietowe nie wiem czy dobrze kojarze ale czy nie przypadkiem kupione w Sosnowcu
Zapomniales dopisać ze ma też podgrzewane fotele
Powodzenia w modach chociażnie wiele tam trzeba dzialac oprocz jak napisales gwintu i ewentualnie audio jesli Ci słabo daje
Zapomniales dopisać ze ma też podgrzewane fotele
Powodzenia w modach chociażnie wiele tam trzeba dzialac oprocz jak napisales gwintu i ewentualnie audio jesli Ci słabo daje
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Tak jak napisał djmario, fajnie że pakiet. Ogólnie ładne i zadbane autko i w dodatku ładnie wyposażone (szkoda, że compact ) Jak dasz gwint to będzie wypas - najlepiej jeszcze wtedy założyć jakieś "laczki" z szerokim rantem
Napisałeś, że w planach modyfikacja wydechu(szczególnie koncowy bo dwururka jest brzydka) ... Nie rozumiem, wg mnie wydech jest dobry
Powodzenia w planach
Napisałeś, że w planach modyfikacja wydechu(szczególnie koncowy bo dwururka jest brzydka) ... Nie rozumiem, wg mnie wydech jest dobry
Powodzenia w planach