[E34] Problem z Prędkościomierzem
- ptasiek244
- Małopiszący
[E34] Problem z Prędkościomierzem
Witam!
Otóż mam taki problem że ostatnio zauważyłem że czesto zawiesz mi sie prędkościomierz a razem z nim wskaźnik aktualnego zużycia paliwa.... i to w tym samym momencie.
Musze sie zatrzyma i dopiero po chwili zaczyna mi sie normalnie zachowywa, a obrotomierz pracuje mi cały czas idealnie...
Co może by przyczyną??
Czy ktoś miał podobny przypadek??
Mam nadzieje że to nic poważnego....
Zgóry dzieki za podpowiedzi....
Szacun
Otóż mam taki problem że ostatnio zauważyłem że czesto zawiesz mi sie prędkościomierz a razem z nim wskaźnik aktualnego zużycia paliwa.... i to w tym samym momencie.
Musze sie zatrzyma i dopiero po chwili zaczyna mi sie normalnie zachowywa, a obrotomierz pracuje mi cały czas idealnie...
Co może by przyczyną??
Czy ktoś miał podobny przypadek??
Mam nadzieje że to nic poważnego....
Zgóry dzieki za podpowiedzi....
Szacun
Ostatnio zmieniony 2011-08-02, 16:15 przez ptasiek244, łącznie zmieniany 2 razy.
Tylny napêd jest jak SEX, po co na rêcznym jak mo¿na dawac w pi*de...
- ptasiek244
- Małopiszący
kolego tu chodzi o glowny tytuł, jak bedziesz podpisywal każdy temat "ptasiek244" to kto bedzie wiedzial o co Ci chodzi i w czym masz problem
edit: i gotowe
a jeśli chodzi o to co Ci sie dzieje to wjedz samochodem na kanał i luknij na tylni dyfer na nim bedziesz miał czujnik z którego wychodzić bedą dwa kabelki sprawdz czy przewod nie jest pęknięty albo zaśniedziały.
Powodzonka
a jeśli chodzi o to co Ci sie dzieje to wjedz samochodem na kanał i luknij na tylni dyfer na nim bedziesz miał czujnik z którego wychodzić bedą dwa kabelki sprawdz czy przewod nie jest pęknięty albo zaśniedziały.
Powodzonka
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
- ptasiek244
- Małopiszący
Ok, lukne na to, ale moze by przyczyna tez taka tego ze nie działa mi w tym samym momencie zuzycie paliwa??djmario pisze:kolego tu chodzi o glowny tytuł, jak bedziesz podpisywal każdy temat "ptasiek244" to kto bedzie wiedzial o co Ci chodzi i w czym masz problem
Powodzonka
Tylny napêd jest jak SEX, po co na rêcznym jak mo¿na dawac w pi*de...
- ptasiek244
- Małopiszący
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Zaawansowany forumowicz