[E34] Rav82
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
oj skóra prosi się o wygłaskanie
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
Renoskórem to ja buty maluje . Można i by renoskórem , ale nie żal Ci spodni ? Spocisz siedzisko i schodzi ,bo to na rozpuszczalniku jest robione i strasznie niszczy skóre sam kiedyś się tym bawiłem , jest inny farba na wodzie i wychodzi dużo lepiej, renoskórem byś musiał pomalować i patrzeć na to tylko i co miesiąc poprawiać jak dużo jeździsz . Zeby pomalować taki fotel trzeba mieć pistolet i kompresor , albo tą magiczną gąbką, ale ja myśle , że pistoletem lepiej, ale wiadomo może zatykać ,bo gęsta farba , eco skóra 1500 zł , skóra nat. około 2500 zł .
W przyszłym tygodniu będę działał. Po za tym muszę jeszcze załatwić nowe uszczelki na rant drzwi, listwy boczne skompletować, emblematy przód i tył. Okazyjnie jeszcze kupię zderzak tylni, bo mój obecny jest popękany. Poprzednik nie dbał o to auto. Będę musiał jeszcze z przodu mocowania nowe zrobić na lewarek, bo nie ma. Są tylko dziury. Ale powoli się zrobi wszystko, byle przed zimą.
[ Dodano: 9 Sierpień 2011, 13:40 ]
Zderzaka jednak nie kupiłem, stan dostateczny. Ale za to zegar zmieniłem z przebiegiem elektronicznym:
Różnica w przebiegu to 16 tyś km. Ale niech tak zostanie.
[ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 16:58 ]
W połowie października maszyna idzie do malowania. Zmiana koloru. W przyszłym roku może zmienię koła na większe, ale zależeć to będzie od funduszy. Planuję 17tki.
[ Dodano: 21 Listopad 2011, 21:08 ]
Jednak sprzedałem dziś swoją beemkę, ale od razu kupiłem drugą e34 525i w automacie w komisie w Siemianowicach. Za 4.600zł. Jutro powrzucam fotki i zrobię dokładniejszy opis.
[ Dodano: 9 Sierpień 2011, 13:40 ]
Zderzaka jednak nie kupiłem, stan dostateczny. Ale za to zegar zmieniłem z przebiegiem elektronicznym:
Różnica w przebiegu to 16 tyś km. Ale niech tak zostanie.
[ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 16:58 ]
W połowie października maszyna idzie do malowania. Zmiana koloru. W przyszłym roku może zmienię koła na większe, ale zależeć to będzie od funduszy. Planuję 17tki.
[ Dodano: 21 Listopad 2011, 21:08 ]
Jednak sprzedałem dziś swoją beemkę, ale od razu kupiłem drugą e34 525i w automacie w komisie w Siemianowicach. Za 4.600zł. Jutro powrzucam fotki i zrobię dokładniejszy opis.
Mój dziadek ma na imię ''TaDek S.''