Sierpniowy spot BTS - 26 sieprnia godz 17.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

W Orzeszu spotykaja sie w centrum na parkingu ok. 15:15 bo o 15:30 wyjezdzaja do Rybnika... Dowiem sie dokladnie czy sie nie pomylilem i ci TU napisze.

Dodane po 27 minutach:

Jesli ktos jest chetny to prosze zabrac ze soba kielbase i co do tego trzeba bo bedzie grill :)

Ps. Tacki tez :P
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Plan parkowania aut na zlocie

Obrazek

Te siwe to jest kostka brukowa :P

Jesli ktos ma jakies zastrzezenia to prosze pisac bo trzeba to ustalic przed zlotem. Musi byc ok 2 metry odstepu miedzy autkami zeby kazdy mogl sobie obejzec kazde auto dookola i zeby szlo zrobic ladne fotki. Prawdopodobnie nie bedzie mnie z samego poczatku bo bede prowadzil kolumne beemek wiec prosze jakos dostosowac sie do planu parkowania samochodow bo nie chcemy miec syfu i niedomowien...

PS. DAMIANO WEZ TEGO NASZEGO GRIlA Z OlZY hehehehe
Ostatnio zmieniony 2007-08-25, 20:25 przez adamwsb, łącznie zmieniany 2 razy.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Jak bym mogl prosic Krzysia i Kisola zeby ustawili osoby na spocie. Bo ja z Adamem bedziemy czekac na ekipe z Podbeskidzia :)
e30fast

Post autor: e30fast »

Kuki pisze:ficek albo e30fast spotykamy sie gdzie bo nie wiem i o ktorej i czy jedziecie
Auto gotowe jade moja furmanka na 100000000% to gdzie i o ktorej mam byc? tzn ja mam jeszcze podjechac po damiana do swierklan, Wiec piszcie co gdzie i jak bo my od razu pojedizmy na wodzislaw ze swierklan :)
adamwsb

[na forum nie przeklinamy] MAC !!!!!!!!!!!!!!! Bede jutro bez auta bo wlasnie go rozwalilem :(:(:(:(:(:(:(:(:(
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Tomek325i pisze:Jak bym mogl prosic Krzysia i Kisola zeby ustawili osoby na spocie. Bo ja z Adamem bedziemy czekac na ekipe z Podbeskidzia :)
wiekszosc ludzi przyjedzie z wami wiec nie bedzie kogo ustawiac. Trzeba zrobic miejsce zeby te mini konkursy rozegrac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

spoko grill bedzie :lol: :lol: :lol: :lol:
kocik

Post autor: kocik »

bedzie ladny spocik :lol: obym dobrze trafil
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

kriso a ty jedziesz jak tak o ktorej ??

Dodane po 8 godzinach 21 minutach:

Spocik zarabisty ludzi bylo full spocik udany :D :D :D :D :D :D :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
przemek

Post autor: przemek »

Spocik fajny pierwszy raz bylem na takiej imprezie i naprawde podobalo mi sie
kocik

Post autor: kocik »

tak dokladnie Dziekuje za super impreze :lol: czy ktos wie co sie stalo jednemu z silnikiem w bmw czarnej e36 coupe
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Fajny spocik -dzieki wszystkim, czekam na fotki jakies.
Obrazek
darckshine

Post autor: darckshine »

Impreza udana :) :D fotki mam juz na kapie i moge dac do sciagniecia ale niewiem czy tutaj czy bedzie osobny temat tak jak z olza (relacja z olzy)
adamwsb

Ja takze dziekuje wszystkim za mila imprezke!! Bylo super :D A co do czarnej E36 poszlo sprzeglo :/ Fotki beda za ok godzinke :D
darckshine

Post autor: darckshine »

adam a fotki dawac tutaj ??
Zablokowany