Autko wygląda naprawdę rasowo Gratuluje Kolor "MEERGRUEN METALLIC" pięknie się komponuje z nim czarna nerka i reszta dodatków (aż teraz mi smutno, że mam czarne autko ) Silnik wygląda (i cała reszta) jak by co dopiero zszedł z taśmy... Felgi też są dobre lecz są lepsze alternatywy - ale nie nażekam, jest gites
co do czarnej nerki to poczatkowo sie wahalem, ale teraz nie zaluje
z kolei felgi - uwazam ze lepszych jednoczesciowek nie ma, wiadomo ze mogloby byc cos 3tlg...gdyby cos sie trafilo w okazyjnej cenie to czemu nie. Poki co staram sie na nic nie napalac bo auto pochlonelo juz troche kasy
P.S.
podoba mi sie zawsze mina osoby przed ktora otwieram maske hihi zawsze reakcja jest taka sama...
Nie zle pomodziles. Podoba mi sie w sumie wszystko. Kolorek tez spoko, nawet ala vader spoko wyglada. Silnik tez gruby. Jest dobrze. Jedna rzecz mi nie pasuje, a minowicie zdjecia zderzaa jak lezy na chodniku, bo to gleby i tak nie pokazuje, ale ogolnie wszystko spoko. Gratuluje furki.
Dach jak najbardziej w kolorze podchodzi a nerka czarna chyba lepiej lezy (do listw pasuje ). Strasznie mi brakuje mojej e36 , moze kiedys sie jeszce skusze na takie cabrio
PS: OBC masz 11 czy 7 przyciskow? Jak 11 to wsumie chyba 2kabelki i 15 min roboty