Witam. Mam w moim 316 Compact z przodu jakieś małe firmowe głośniczki chyba 85mm. Czy ktoś w okolicy służyłby pomocą żeby dostosować boczki w drzwiach do trochę wiekszych głośników? Np. 130mm. Bo czuje że jak ja sie za to zabiorę to sie skonczy na krzywych dziurach w drzwiach i odpadających boczkach.
a poco chcesz wsadzac 13cm do dzwi ,zostaw tak jak jest ,kup tylko dobry zestaw głosników (odseparowane) syczki i 16cmm dorobisz panele do dzwi i bedzie smigac ,ja tak robilem u siebie i gra
nawet jak wytniesz krzywo jak ja to ratujejeszcze , dystans maskujacy wiec da rade a czemu boczek ma odpadac niewiem , wyglusz dobrze drzwi wsadz 16 cm , bo ponoc dobre 16cm i dobrze zrobiony drzwi to nawet suba nie trzeba
ja kupiłem rok temu Hertz 10cm zrobiłem błąd bo miałem kupic tez 16,ale wsadziłem je w podsufitke i jest dobrze ,a teraz bede montował do dzwi lub w orginalne miejsca jeszcze zobacze ,jakie głośniki kupię ,
Myślałem nad jakimiś 13 Pioneera w miejsce tych moich małych pierdółek w drzwiach bo mam takie radio. W sobote zdejme boczki i zobacze czy to dużo roboty.
Jak masz zamiar bawić się z 13tkami to od razu sobie daruj
Szkoda kasy i czasu
Pioneera wogóle nie polecam, radia to może robia czasem dobre, ale z barwą w głośnikach to już im nie poszło
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli podsumowując. ¯eby moja robota miała sens to musze zainwestować w coś wiekszego niż 13 i to nie pioneera. A czy moje radio to uciągnie jak wrzuce wieksze głosniki?