[E36] Black Coupe by Fatum
-
- Małopiszący
Sprawa Car Audio stoi jak narazie ,bo straszne zakłócenia od wszystkiego co było możliwe w aucie , narazie radyjko u adrianaaaa i zobaczymy czy to one robi ała .
Z okazji ,ze siedze u mojej i jest tu garaż to sobie nawet wydech wypolerowałem
Dziś wymieniłem tarcze i klocki na tyle . Tarcze Mayle , klocki Ferodo jak narazie nic nie powiem ,bo zrobiłem 2 km , a muszą się dotrzeć .
stara prawa tarcza wyglądała tak
Tak na pobudzenie fantazji . Zmieniła sie image Coupe wszelakie informacje z czasem ,bo sprawa się maluje za niedługo i dobiera ostatnich moich zachcianek
Z okazji ,ze siedze u mojej i jest tu garaż to sobie nawet wydech wypolerowałem
Dziś wymieniłem tarcze i klocki na tyle . Tarcze Mayle , klocki Ferodo jak narazie nic nie powiem ,bo zrobiłem 2 km , a muszą się dotrzeć .
stara prawa tarcza wyglądała tak
Tak na pobudzenie fantazji . Zmieniła sie image Coupe wszelakie informacje z czasem ,bo sprawa się maluje za niedługo i dobiera ostatnich moich zachcianek
Przyszedł czas na ściemnienie pyska
Na pierwszy strzał poszły lampy DEPO można powiedzieć teraz są BH DEPO :
Było ori tak :
Teraz będzie tak :
Tak to wygląda na aucie tylko połowa ,bo dalej modze
Dzieki Kaper za podrzucenie projektu
Dla tych co piszą na internecie , ze lampy DEPO są nie są możliwe do demontażu na cześci pierzwsze to oczywiście kopniak w tyłek , a tym bardziej , że nie da się wyciągnąć ringów ,bo są przyklejone - są na zatrzaskach i da się zmienić kolor wystarczy kupić żarówki W5W o innej kolorystyce .
Chciałem zrobić biały ring na drogowych a na mijania wyłączyć ring i zrobić biały 4300 hid , ale zostało na zółtych.
To nie koniec modów na dniach kolejne relacje.
Na pierwszy strzał poszły lampy DEPO można powiedzieć teraz są BH DEPO :
Było ori tak :
Teraz będzie tak :
Tak to wygląda na aucie tylko połowa ,bo dalej modze
Dzieki Kaper za podrzucenie projektu
Dla tych co piszą na internecie , ze lampy DEPO są nie są możliwe do demontażu na cześci pierzwsze to oczywiście kopniak w tyłek , a tym bardziej , że nie da się wyciągnąć ringów ,bo są przyklejone - są na zatrzaskach i da się zmienić kolor wystarczy kupić żarówki W5W o innej kolorystyce .
Chciałem zrobić biały ring na drogowych a na mijania wyłączyć ring i zrobić biały 4300 hid , ale zostało na zółtych.
To nie koniec modów na dniach kolejne relacje.