Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Chce kupic do autka mojego CB radio. Mam do wydania ok 500zl na caly komplet. Co polecacie?? Jaka antena? Chcialbym wiedziec jaka byla by dobra z magnesem i taka na stale przykrecana. Jesli juz taka przykrecana to mozliwie najkrotsza. Interesuje mnie obszar ok 5km odbioru i nadawania.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys kup sobie te radyjko co ja mam jest wypasione:) ja mam antene na magnez a ty chcesz na przykrecanie wiec polecam w j-biu sklep Filip spory wybor:)
radyjko kupione. Harry II plus antena magnesowa Ml 145. Ceny jak na allegro. Wystrojone radyjko i juz smiga Roznica pomiedzy Johny, HarryII Clasic i Harry II jest taka. Johny nie ma FM-a ale ma ASC. Harry II Clasic ma FM ale nie ma ASC natomiast Harry II ma FM i ASC. Roznica w cenie pomiedzy tymi 3 modelami to niecale 100zl.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:tylko Johny jest tanszy i od razu z antena
Dodane po 2 godzinach 47 minutach:
radyjko kupione. Harry II plus antena magnesowa Ml 145. Ceny jak na allegro. Wystrojone radyjko i juz smiga Roznica pomiedzy Johny, HarryII Clasic i Harry II jest taka. Johny nie ma FM-a ale ma ASC. Harry II Clasic ma FM ale nie ma ASC natomiast Harry II ma FM i ASC. Roznica w cenie pomiedzy tymi 3 modelami to niecale 100zl.
miales dac znac jak bedziesz kupowal gdzie kupiles???