20.08.2011r. CICHY popełni życiowy błąd :DDD
było xtra , Jowita widać była zaskoczona obrotem spraw jakie zobaczyła
oprawa przed kościołem udana wszyscy zbaranieli a na pierwszym planie BTS i to nam pierwszym przyszedł zaszczyt złożenia życzeń parze młodej
[center]Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia CICHY [/center]
oprawa przed kościołem udana wszyscy zbaranieli a na pierwszym planie BTS i to nam pierwszym przyszedł zaszczyt złożenia życzeń parze młodej
[center]Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia CICHY [/center]
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
heja heja
elegancko bylo chociaz zabraklo kilku stalych bywalcow ale i tak bylo ....biaszczo (niech zaluja bo nie byli)
Aha dzieki Przemo85 za stukniecie w tylek ):) wsumie Djmario tez urwal w Meksyka delikatnie bo delikatnie ale zawsze cos ,szkody w ludziach albo w sprzecie zawsze musza byc
Eskorta wypalila no i oczywiscie BTS na 1 wszym miejscu :D:D
[center]CICHY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA[/center]
elegancko bylo chociaz zabraklo kilku stalych bywalcow ale i tak bylo ....biaszczo (niech zaluja bo nie byli)
Aha dzieki Przemo85 za stukniecie w tylek ):) wsumie Djmario tez urwal w Meksyka delikatnie bo delikatnie ale zawsze cos ,szkody w ludziach albo w sprzecie zawsze musza byc
Gdyby Bóg był fanem przedniego nap?du chodziliby?my na r?kach
ja dodam tylko, ze OMC nie wziełam od tyłu Dadecka o czym on chyba nawet nie wie i efekt zamrażania kwiatków klimatyzacja jest taki ze dostalam takiej migreny od zatok ze bez tabletek sie nie obyłooooo ale esktora byla rrrrrrrrrrrrrrrewelacyjnaaaaaaaaaaaaaaaaaDEXTER pisze:heja heja
ejjj cos za mało rude te moje włosy chyba musze wrócic do mojego Pure Paprika bo mnie na fotkach nie widac
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- Dadeck
- Zaawansowany forumowicz
Eskorta wyszła rewelacyjna, norrrmalnie sam bym chciał takie wyjście z kościoła jakie im zafundowaliśmy Wszystko było idealnie dograne, zapięte na ostatni guzik
Stuknęłabyś moje tylne czujniki parkowania !? Przecież bym się chyba zapłakał !
Ola, ja już pomijam sformuowanie : "Wzięłam Dadcka od tyłu", aczkolwiek powiedz mi... COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!???Alex'a pisze: ja dodam tylko, ze OMC nie wziełam od tyłu Dadecka o czym on chyba nawet nie wie
Stuknęłabyś moje tylne czujniki parkowania !? Przecież bym się chyba zapłakał !