[e36 coupe] 328i by Kaper
przykro mi oczywiscie bo i u mnie vw fox ma maske pobojlowana i u szwagra brata auto cale do malowania. Tyle ze w chwalowicach lecialy same te najwieksze ktore masz w rece.
No i teraz mala krytyka odemnie. Zamiast kamerowac 2-3min to trzeba bylo leciec po koc albo dwa i przykryc auto. Koc przewiniety na 2 razy bardzo mocno amortyzuje takie gradobicie. Takze najlepiej wozic jakis koc zawsze ze soba w aucie dla ochrony auta
No i teraz mala krytyka odemnie. Zamiast kamerowac 2-3min to trzeba bylo leciec po koc albo dwa i przykryc auto. Koc przewiniety na 2 razy bardzo mocno amortyzuje takie gradobicie. Takze najlepiej wozic jakis koc zawsze ze soba w aucie dla ochrony auta
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Powiem tak... Byłem tak w szoku, że nie wpadłem na to żeby auto czymś okryć Jak przestało walić to mi przyszedł pomysł, że mogłem pod biedronkę gibko podjechać i pod wiatą tam stanąć... Ale w tej sytuacji nie umiałem nic wymyślić... Znalazłem gościa:
http://rybnik.olx.pl/usuwanie-wgniecen- ... -163690762 w okolicach Rybnika. Bierze około 20zł, 30 zł od bojli... Nie liczyłem ale możliwe, że gdzieś z 10 będę miał do roboty
Ale jak by następnym razem (nie daj Boże ) się coś takiego kroiło to już mój procesor zacznie działać prawidłowo...
http://rybnik.olx.pl/usuwanie-wgniecen- ... -163690762 w okolicach Rybnika. Bierze około 20zł, 30 zł od bojli... Nie liczyłem ale możliwe, że gdzieś z 10 będę miał do roboty
Ale jak by następnym razem (nie daj Boże ) się coś takiego kroiło to już mój procesor zacznie działać prawidłowo...
Ostatnio zmieniony 2011-08-22, 20:16 przez Kaper, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie przewidzisz swojej reakcji nigdy
Chyba, że często ją trenujesz
Parę lat temu też było gradobicie
Siedziałem w domu spokojnie bo na parkingu strzeżonym
gdzie stało auto była blaszana wiata, oczywiście
moje auto stało pod nią
Rano pobiegłem zobaczyć co się dzieje
Okazało się, ze kolesie na szybcika zdemontowali blachę
żeby jej wiatr nie rzucił na auta
Chyba, że często ją trenujesz
Parę lat temu też było gradobicie
Siedziałem w domu spokojnie bo na parkingu strzeżonym