[E36] spszecik u raflika
i po spociku bylem widzialem swoje slyszalem.Kocik fajna ma zabudowe szkoda tylko za ja niestety potrzebuje bagarznik i niemoge az tyle go zajac ale podobalo mi sie zas Krzys widzialem ze tez dostal glosniczek.mysle ze jak fajnie zabudujesz to wszystko to bedzie giciorek jak mozecie to dajcie mi jakis namiar gdzie moge dowiedziec sie czegos o tych glosniczkach co wy macie jakbyscie mieli jakies uwagi co do mojej skromniusiej zabudowy to fajnie by bylo jakbyscie je mi kopsneli bo mam tam jeszcze sporo do poprawy.pozdrowionka
to nie byl ten naprawiony glosniczek. To stara seria Vibe spalona i nienaprawiona. Tylko to wkrecilem jako atrape. Niesty zabudowac nie moge bo ciagle czekam na zderzak. Ja nawet nie widzialem twojej zabudowy niesttey Tyle aut bylo ze nie wiedzialem kto jest kto Nastepnym razem niech sobie wszyscy jakies tabliczki zalatwia
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
chejo a dali byscie mi jakis namiar na kogos lub jakis sklepik ktory ma te glosniczki w ofercie?powiem tak ten soniaczek ktory umnie mieszka w mostku ma 600 tak ze dalby radeale on niezamieszkal tam na wieki raczej bede szukal czegos mocniejszego ale niewiem czy bedzie to JBl PASOWAl BY MI AlPINE ale wiadomo troche kosztuja pozatym co sadzicie o glosniczkach infinity bo wlasnie mysle zeby sobie kupic jeden od tak na testy.bo ten pionek to mi nieodpowiada i jaka efektywnosc maja te vaiby co wy macie wyczytalem ze maja po 89 db zgadzacie sie z tym?
dobrze wyczytales
Jest konkretny sprzet do sprzedania. Wyzsza klasa. Wszystko Alpine: radio CDA 9867R, sub 12" type R, wzmak mono na 2ohm 500rms pod suba. Wzamk alpine flex pod przednie glosniki. Przednie glosniki 16cm chyba seria R. Do tego zmieniarka Alpine, kable alpine, i jakis tam procesor Alpine. Wszystko za jakos ciut ponad 1000 euro. Uzywane ale w swietnym stanie z niemiec od kuzyna. Gralo to w mazdzie 323. Damiano moze potwierdzic jak tym autem zamiatalo. Radyjko ma juz wzmak 4x60 i ten monoblock jest tez cyfrowy.
Jest konkretny sprzet do sprzedania. Wyzsza klasa. Wszystko Alpine: radio CDA 9867R, sub 12" type R, wzmak mono na 2ohm 500rms pod suba. Wzamk alpine flex pod przednie glosniki. Przednie glosniki 16cm chyba seria R. Do tego zmieniarka Alpine, kable alpine, i jakis tam procesor Alpine. Wszystko za jakos ciut ponad 1000 euro. Uzywane ale w swietnym stanie z niemiec od kuzyna. Gralo to w mazdzie 323. Damiano moze potwierdzic jak tym autem zamiatalo. Radyjko ma juz wzmak 4x60 i ten monoblock jest tez cyfrowy.
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
ch no wsumie fajny zestawik.ja mam radyjko alpiny 9812rb wjec wiem co potrafi ale teraz kupilem wzmacniaczek na przody i tyly z alpiny i wylaczylemmu koncowke zeby niepotrzebnie pradu niebralo ale nad takim wzmakiem moglbym pomyslec a czy ten kuzyn chce to spszedac w calosci czy osobno komponenty tez da rade?i kiedy by to chcial spszeac tak pytam z ciekawosci
do sprzedania od juz. Co do poszczegolnych komponentow to bedzie ciezej ale jesli jestes czyms zainteresowany to moge zapytac. Radio w dniu zakupu kosztowalo na polskie 2800zl. Ten monoblock bedzie teraz warty gdzies min 1000zl. W radyjku mozna nawet sprawdzic jaka jest temperatura wzmaka
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
chm no to niezle moje radjo bylo tyciu tansze ale niewiele temperatury wzmaka niemoge sprawdzic chyba ze prez aineta ale ten maly wzmacniacz niema tego lacza zas radja alpiny faktycznie swoje kosztuja ale raczej niezawodza ja mam juz 4 roczek i pyka jak ta lala szkoda ze nieumie znalesc kogos kto dobrze opanowal wbudowany procesor mam papierki do niego ale wnich opis jest troche niejasny.puki co chce kupic raczej najpierw jeszcze jedne 16 alpiny zeby te z przodu w drzwiach zmienic i mysle nad jakimis dobrymi wysokimi basu narazie mi w srodku niebrakuje a racze lubie jak slychac wszystko nie tylko sam basik gra to moze ciszej na zewnatrz niz zabudowa kocika ale mi to wystarcze a i mam bagarznik do urzutku codziennego no cuzcos zacos
ja narazie w drzwiach mam zwykle 16 ale musze jeszcze troche znimi sie pomeczyc traagedi niema ale zato chce dokupic pare takich ktore chwilowo sa na tyle sa to alpinki SXS 1757 i wtedy do drzwi trafia takie 4 sztuki zas do tylu powroca orginalne puszki bmw i kupie tam jakies dobre 13 alpiny wtedy powino byc oki