[E36] David'owe zielone 3xxi
Troszkę gleby i będzie ładnie.
bujalek, powoli sobie wszystko zrobisz Ja trzymam kciuki, ważne, że się Tobie podoba. modź powoli i z głową.
Zawias, Ty zawsze musisz wszystkich skrytykować? Nie da sie wysztskiego od razu zrobić. Ja też miałem serie.. Zobacz na Gamka, czy on kupił germana, czy zrobił?zawias pisze:profil opony wzgledem zawiechy wyglada tragicznie , ze nie powiem - śmiesznie.
bujalek, powoli sobie wszystko zrobisz Ja trzymam kciuki, ważne, że się Tobie podoba. modź powoli i z głową.
Krisstoff pisze:Zawias wszystkich krytykuje bo ma "m3"
jestes ______ jak _______, ti amo , gofrze.
Wypowiedź została zaliczona do
tych, które nagradzamy
Ostatnio zmieniony 2011-08-23, 11:27 przez zawias, łącznie zmieniany 1 raz.
fajne autko
Było: e36 coupe 94 manual 1.6
Było: e36 coupe 98 manual 1.6
Jest: e39 sdn 00 automat 3.0d
Jest e39 sdn 99 manual 3.0d : http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=21048
BMW - Bo Mercedesy Wymiękają
Było: e36 coupe 98 manual 1.6
Jest: e39 sdn 00 automat 3.0d
Jest e39 sdn 99 manual 3.0d : http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=21048
BMW - Bo Mercedesy Wymiękają
Dokładka była dobrze założona (tak jak na zdjęciu) na ori mocowaniach. Ale zanim dojechałem do Rybola to zrobiłem prawie 100 km polskimi drogami i oto efekt paru muld na asfalcie. Od spodu bardzo dobrze ją oszlifowało. Wczoraj już poprawiłem bo nie mogłem na to patrzeć.
Co do koła na przyszły sezon będą "Dariusze" 18x8J no to się wtedy będzie likwidować prześwit miedzy błotnikiem a kołem bo teraz to się chyba każdy domyśla co by się działo i ile bym pojeździł z GT Schwert'em gdybym zafundował sobie istną glebę.
Więc panowie nie wszystko hop siup. Bardzo mi miło, że mogłem was czymś zaskoczyć bo 2giej takiej chyba nie było
W najbliższym czasie ogarnie się jakaś sesyjkę to będzie można zobaczyć wszystko już ogarnięte do każdego detalu.
Pozdro!
Co do koła na przyszły sezon będą "Dariusze" 18x8J no to się wtedy będzie likwidować prześwit miedzy błotnikiem a kołem bo teraz to się chyba każdy domyśla co by się działo i ile bym pojeździł z GT Schwert'em gdybym zafundował sobie istną glebę.
Więc panowie nie wszystko hop siup. Bardzo mi miło, że mogłem was czymś zaskoczyć bo 2giej takiej chyba nie było
W najbliższym czasie ogarnie się jakaś sesyjkę to będzie można zobaczyć wszystko już ogarnięte do każdego detalu.
Pozdro!
Wszystko fajnie, kolor jeden z moich ulubionych, front ładny, nawet przed chwilą oglądałem;)
Razi tylko to 316i na tyle... Chyba, że to dla picu i będzie dużo większy piec
Bo szkoda by było ładnej coupe-i objechanej przez byle co, prawda ?
Poza tym pozdro bujal, można by się kiedyś ustawić na coś wspólnego
Razi tylko to 316i na tyle... Chyba, że to dla picu i będzie dużo większy piec
Bo szkoda by było ładnej coupe-i objechanej przez byle co, prawda ?
Poza tym pozdro bujal, można by się kiedyś ustawić na coś wspólnego
Kiedy wsiadłem za jej kierownicê pierwszy raz, to my¶łałem, ¿e zatrzymał siê czas...