[E30] E30dziecha by SLY

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
sly8
Małopiszący

[E30] E30dziecha by SLY

Post autor: sly8 »

Witam wszystkich miłośników najlepszej marki!!!Na początku może się przed stawie nazywam się Sylwek i jestem z Rybnika Niedobczyc gdzie prowadze swój warsztat,a to jest moja perełka którą chciałbym wam pokazać oczywiście przebieg całego remontu.Docelowo jeszcze nie wiem co wsadze pod mache mam nadzieje że coś mocnego jak czas i finanse pozwolą na skończenie tego projektu.Bunia jest z 90r z 2l silnikiem remontuje ją od początku roku.To tyle zapraszam do oglądania,w miare możliwości będe sukcesywnie dodawał zdjęcia.Jakieś uwagi i porady mile widziane.Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Zobaczymy co z tego będzie, na pierwszy ogień jak dla mnie powinna iść blacharka z lakiernictwem bo jest w złym stanie, nawet bardzo, dodaj zdjęcia od :wink: środka
sly8
Małopiszący

Nie ma tragedi powiem nawet że była w całkiem niezłej kodycji blacharskiej jak ją kupiłem a teraz jest już po kompletnej blacharce zdjęcia dodam dzisiaj wieczorem.pozdro
FaTuM

Post autor: FaTuM »

dokładnie gdzie w Niedupczycach ,bo ja jestem z wrebowej ?
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

dokładnie gdzie w Niedupczycach ,bo ja jestem z wrebowej ?
Jak to gdzie dokładnie - nie widzisz ? Widać nawet blok od Patasa :mrgreen: koło hołdy (teraz powinieneś wiedzieć gdzie)

PS. Ja autko widziałem kilka razy jak śmigałeś w koło swojego garażu... Chyba Ci to trocha pierdzi co ? (tam kilka e30 smiga) :razz:
Obrazek
sly8
Małopiszący

no tak od czasu do czasu jak jest do jakiejkolwiek jazdy śmigne na około garaży żeby nie zardzewiała.No śmiga pare ja akurat teraz jeżdże złotą e30 na wąskiej lampie albo e39 troszke pokiereszowaną ale to nie to co czarna :mrgreen: .no nie ukrywam że wygar to ona ma ale niestety na jakies 10km bo póżniej to jest masakra ale niestety taką ją kupiłem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

No tę złotą na wąskiej lampie to na bank widziałem - perełka :wink: Załóż też galerię tej złotej... :bmw:
Obrazek
sly8
Małopiszący

Witam jak będe miał troche zbędnego czasu to zrobie galerie mojej złotej perełki aczkolwiek ostatnio została troszke zaniedbana z powodu braku czasu nad czym bardzo ubolewam,padł prawie rozrusznik i rozciekła się pompa wtryskowa bo to niezniszczalne 2,4D :bmw: :bmw:
ODPOWIEDZ