buahaha ale poskutkowałoFaTuM pisze:Hasło zlotu - "Fatum zjeżdżaj ,bo dostaniesz bana"
IV ZLOT BMW Team Śląsk
Dzięki wszystkim organizatorom za udany zlot było grubo jedyne co to właśnie co wcześniej pisaliście o tym korowodzie po rynku. Wiele osób złapało czerwone i później jechali na wprost zamiast skręcić w prawo, mógł tam ktoś nakierowywać dla tych co niezabardzo się orientowali ale ogólnie pozytywne wspomnienia mam nadzieję że kolejnej edycji nie zabraknie
DAS IS DAS ...B M W
Miała być lć niestety siła wyższa zpierniczył sie sonometr, a nie chcieliśmy siary zrobić i mierzyc na słuch bo wtedy dopiero byłyby jaja, lepiej zrezygnować z czegoś niż robić coś na siłeWłaśnie. Dlaczego nie było konkurencji na najgłośniejszy wydech ?
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
buahaha a była taka jedna jak był konkurs na najładniejsze auto, przyszła pod namiot i wręcz kazała mi zciszyc muzyke bo twierdzila ze jest za głosno, mało mnie nie zlinczowałakrzyq pisze:ew. mozna było zabrać jakaś starsza Panią spod kościoła w Rybniku ktora nie dosłyszała już i też jakiś miernik by był
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
nie czaje?FaTuM pisze: (ponoć był poza zlotem ) ...
Puchar byl zrobiony ale niestety nie dotarl miernik wiec konkurs sie nie odbyl. Pucharek zostanie do nastepnego zlotu.
A jesli chodzi o tych wariatach poza terenem zlotu to niestety my juz za to nie ponosimy odpowiedzialnosci.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
bylo turbo albo kompresor?
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
-
- Małopiszący
Zlot byl super szczegolnie blokada ronda kolo carrefoura bo nikt nie wiedzial gdzie jechac ja mam tylko pytanie dlaczego ja i dadeck mamy na szybie nr 85??ja rozumiem compact 1.6 silnik ale zeby odrazu traktowac jak pol samochodu ;-) toz oplaty tez winno byc pol
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
aaaaa to takie buty :D aaa ja bylem na końcu ,bo blokowałem krzyżówke z Carrefour ,ale potem pomyślałem i was minąłem i już wiedzieliście gdzie jechać . Ja poprostu myślałem ,że jest taki korek BMW w Rybniku i stoje na tym końcu i sie dziwie, a Gucio z reszta już na Lidlu stał , a my dalej na rondzie było śmiesznie i grubo !!szczegolnie blokada ronda kolo carrefoura bo nikt nie wiedzial gdzie jechac
to jedyny minus jaki wypadl w ten dzien... nikt nie zblokowal tych swiatel czesc zostala nikt pozniej nie poprowadzil na rynek i lipnie sie znalezlismy odrazu na miejscu zloty w tym ja tez ( ale poza tym mozna pogratulowac organizatorom ogarniecia tego wszystkiego :] WIELKI SZACUN DLA WASkamcio19881 pisze:właśnie nikt było czerwone jedni pojechali a połowa zostałą na światłach i pobładzili..... nikt nie poczekał....
NO SPEED NO FUN