jak to 17:30 ? o 17, Przyjade z kumplem i może pojade kupić z nim kompakta , dlatego fajnie jak będzie ktoś kompaktem byśmy obejrzeli jak to powinno wygladac
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
Witam od niedawna mieszkam w DG i chciałby nawiązać kontakt z klubowiczami z okolic. Chciałbym się dowiedzieć gdzie się spotykacie i w jakich dniach.Pozdrawiam Piotrek
titek1981 pisze:Witam od niedawna mieszkam w DG i chciałby nawiązać kontakt z klubowiczami z okolic. Chciałbym się dowiedzieć gdzie się spotykacie i w jakich dniach.Pozdrawiam Piotrek
wystarczy przejrzec historie tego działu
Ale napisze Ci:
środy na parkingu pod McDonaldem przy Makro w Sosnowcu godz. 18:00
soboty na parkingu przy Pogorii 3 jadac na Piekło od strony Gołonoga godz. 17:00
teraz dni krótsze i pogoda zmienna wiec pewnie godziny a może i miejsca sie zmienia, ale narazie poki co bez zmian
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Alex'a pisze:Spotkajmy sie tam a jak cos pojedziemy gdzis do knajpki i juz bo wkonu nie ugadalismy szczegolow
oj ktoś tu był pijany jak to pisał ogranicz się z vodką albo nie pal tyle
tak tak maniek ja wiem ze rozmawialismy o jakims Mr Hamburgerze gdzies tam w DG ale nie ustalilismy od kiedy przenosimy tam spoty o ktorej te spoty tam czy spotykamy sie juz na miejscu czy np na parkingu reala czy cos bo ja nr teoretycznie wiem gdzie to
A w ogole chodzzi mi ostatnio po głowie jakis spocik na kreglach co wy na to?
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Alex'a pisze:tak tak maniek ja wiem ze rozmawialismy o jakims Mr Hamburgerze gdzies tam w DG ale nie ustalilismy od kiedy przenosimy tam spoty o ktorej te spoty tam czy spotykamy sie juz na miejscu czy np na parkingu reala czy cos bo ja nr teoretycznie wiem gdzie to
pAN hAMburger jak najbardziej na mikro hucie mi odpowiada:D..
Alex'a pisze:A w ogole chodzzi mi ostatnio po głowie jakis spocik na kreglach co wy na to?
no dobry pomysl ale to moze bardziej jesienną porą hm? szkoda pogody;]
sa kregle za rondkiem kolo makro ;] moze z 2 km ;]