Wiewióra pisze:Oj to ja się nie domagam tylko grzecznie poproszę o naklejkę- również zbieram takie gadżety na pamiątkę z moto imprez- byłabym wdzięczna
spoko spoko, wlepki sa dla wszystkich ktorzy zrobili przelewy także bez problemu każdy dostanie
krzyq pisze:ok np. dzieki za fatyge djmario, w ogole dla mnie
hehe luzik krzyq postawisz flaszka i bedziemy kwita
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Długo nie wiedziałem czy będę miał czas się pojawić na SCP, dlatego wcześniej się nie zapisywałem w tym temacie, ale zakupiłem już bilety i na pewno będę (chociaż max do 18).
Chciałem dopytać czy w tej sytuacji jest możliwość przyjazdu na zbiórkę i wjazdu z klubem czy już tylko na własną rękę?
szczepan03 pisze:Chciałem dopytać czy w tej sytuacji jest możliwość przyjazdu na zbiórkę i wjazdu z klubem czy już tylko na własną rękę?
Rybnik - 24 . 09 zbiórka tam gdzie spoty Rybnickie ?? Stacja BP dokładnie stary sklep PLUS ? może zbiórka 7:00 wyjazd 7:20 ? Ja bede jak chcecie jechac w eskorcie zapraszam !
Węgrzol masz wejsciowki bo jak chcesz jechac na sektor dla klubów który ja rezerwowalem to dawaj znac co i jak bo czas nagli a na miejscu nie bedzie na to czasu zeby kupowac bilety bo kluby sa wpuszczane inna brama poza kolejnoascia przeczytaj uważnie cały temat
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany