Bmw E46 2.0 d 136 km
A więc ukazały się 18 jeździ mi się na nich wspaniale, omijając dziury w naszych drogach spalania nie odczułem większego lecz troszkę na dynamice spadł. Ale to się poprawi i poprawiam cały czas fotki poniżej. Co do dalszych modków na pewno znaczki czarne, kiera inna, wirusowanie kompa, pozbycie się katów, i chyba zaślepię egra jak nara zie go wyczyściłem a w najbliższym czasie do czyszczenia kolektor bo też zasyfiony. Specjalne podziękowania dla Marcina z bts, pana Vermiliona z bmw sport i innych w wybiciu mi z głowy podróbek, replik BBS i wszelakich chińskich alufelg. A i pozbyłem się folii na odbłyśniku świateł długich. I niestety auto z trasy i brudne dobrudzam alufelgi bo mam zobowiązania wobec kosmetykaaut.pl.
A to zabawa z EGR
A to zabrudzony kolektor przynajmniej to co widać.Do zrobienia w innym czasie.
Mam nadzieję że zachęciłem posiadaczy dizelków do wyczyszczenia Egra.
A to zabawa z EGR
A to zabrudzony kolektor przynajmniej to co widać.Do zrobienia w innym czasie.
Mam nadzieję że zachęciłem posiadaczy dizelków do wyczyszczenia Egra.
Dzięki chłopaki za miłe słowa. ¯ółtki są i nie znikną pokochałem je. Szkoda tylko, że fotki takie słabe ale to nadrobię kiedyś.
A żeby nie było to mikołaj wlazł do mnie i zrobił bałagan bo nic się nie działo przy aucie . :
Nakrętki na wentylki RD, i dekle na maskę. podziękowanie wielkie dla SABBATH.
A to gł. sprawca: przepływomierz Bosch, napinacze x2, filtr powietrza max gear, filtr kabinowy węglowy knecht, odma kompletna OEM BMW, Olej BMW 5W40.
A żeby nie było to mikołaj wlazł do mnie i zrobił bałagan bo nic się nie działo przy aucie . :
Nakrętki na wentylki RD, i dekle na maskę. podziękowanie wielkie dla SABBATH.
A to gł. sprawca: przepływomierz Bosch, napinacze x2, filtr powietrza max gear, filtr kabinowy węglowy knecht, odma kompletna OEM BMW, Olej BMW 5W40.
W temacie z nowości to :
sprzontanko
Sprawca porządków po części bo brakuje APC, Glinki, Szmatek i innych :
I to co boli lecz już się robi:
I zrobione :
A w Piątek Auto zajeżdza do Masters Tuning Piaseczno
sprzontanko
Sprawca porządków po części bo brakuje APC, Glinki, Szmatek i innych :
I to co boli lecz już się robi:
I zrobione :
A w Piątek Auto zajeżdza do Masters Tuning Piaseczno
Ostatnio zmieniony 2012-03-28, 12:07 przez piotr8505, łącznie zmieniany 1 raz.
Kaper pisze:No niezle była pogryziona dobrze, że oto zadbałeś
Oj tak to prawda nieźle ją zjadło mój mechanik mówił że po kolejnej zimie by było jeszcze gorzej tzn progu by nie było wcale. A zgniło bo była lekko strzelona w próg i ktoś napchał tam szpachli i ni konserwacji ni niczego żadnego oczyszczania. Tacy mądrzy belgowie . Bo od nich była ściągnięta. Ale już blacharsko mam zdrowiznę.