Witam, po kilku przygodach z e34 przyszła kolej na e36 coupe ktora kupiłem jakieś 3 miesiące temu z wyposażenia ubogo standard el szyby lusterka szyberdach do tej pory wymieniłem tylko wydech (standard w kazdym bmw ktore mialem ) wymieniłem lampy z tyłu no i to chyba tyle , w najbliższym czasie planuje zamontować xenon 6k, gwint tył, a na wiosne jakies konkretne felgi 3tlg i środek doprowadzić jakoś do normalnego stanu.
foty :
Ostatnio zmieniony 2011-09-16, 21:07 przez Kamilbc, łącznie zmieniany 1 raz.
No zdjęcia dodane (podziękował) ale prosim jeszcze o jakieś ze środka ... Buda widzę zdrowa więc jest dobrze. Proponował bym zrobić BH i kupić dymione kierunki - ładnie by się komponowało z czarną nerką i halogeny jakieś do zderzaka
Napisz czy to masz ori felgę alpina ??
Buda z zewnatrz zdrowa jedynie maska słaba i pójdzie do wymiany w najbliższym czasie a tak to trzeba wyspawać kilka miejsc ;p dzień roboty i bedzie ok. środka nie ma co pokazywać kierownica jedynie z m-ki siedzenia porwane także w najbliższym czasie też planuje zakup albo skóry albo jakichs ciekawych zwykłych . co do BH to juz nie robie bo poprzednio miałem problemy z policją i musiałem zdejmować..a nad dymionymi kierunkami sie zastanowie aha myślałem właśnie żeby halogeny wrzucić też jakieś dymione a felgi to podróby alpiny chyba BK racingi ale niewiele sie różnia (dekielki i zakończenia szprych)
Kamilbc pisze: a wydech jest z 1,6 nic innego nie dało sie z nim zrobić
Wystarczyło kupic ori z 1.6, a nie jakiś wygięty badziewny komin, który popsuł całe auto i zrobił z niego agrowieś ;/ 1000 km tam jest, że nie wydmucha?
Rozumiem, że e36 od 325 w górę ma tescowy wydech ?
nie podobała mi sie koncowka z oryginalnego wydechu 1,6 wiec przywspawalem ta innej nie mialem chodzilo mi ze lepsza ta niz jakas z tesco 2 rurka taki przyklad dalem. jak bedzie czas to pomysle co z tym zrobic
Ostatnio zmieniony 2011-09-18, 11:45 przez Kamilbc, łącznie zmieniany 1 raz.