Kaper pisze:- mam pyt: miał ktoś jeszcze kiedyś jakieś problemy z krzyżami w E36 ?
Mnie zatrzymali przed wywiezieniem fury do Krosna i cała furę mi przepatrzyli, ja tłumaczyłem, że to tak ma być wszystko nielegalnie, że to dużo kasy i pracy zrobić tak fele żeby były na milimetry, żeby wystawały, że nie prosto naciągnąć opony, że mają wystawać i nie obcierać o głotniki choć są na milimetry.. skończyło się na tym, że puścili mnie bez blachy z przodu(nie miałem nawet na szybie) za te koła itd i nawet mandatu nie dostałem za brak dowodu :] Wątpię żeby o światła się zesrali.
wbs, No właśnie... też jeszcze nie słyszałem żeby komuś robili cyrki z krzyżami. Ja mam zrobione Yellow (na długich) i na halogenach i ciekawe jak na to reagują
Kamilbc pisze:mam jeszcze takie pytanie, jaki xenon wybrac 6000k czy 8000k ? poprzednio mialem wlaśnie 6 i nie wiem czy teraz nie wziasc 8 ?
4300
Kaper pisze:wbs, No właśnie... też jeszcze nie słyszałem żeby komuś robili cyrki z krzyżami. Ja mam zrobione Yellow (na długich) i na halogenach i ciekawe jak na to reagują
Jak będziesz grzeczny i zaczniesz schodzić z tematu na temat auta i co w nim jest to Cie puszcza jak dobrze powkręcasz. Na dlugich chyba można mieć? A haloheny to nie wiem, ale chyba też. Nie wiem czy się coś nie zmieniło, że na długich nie wolno, ja nie w temacie.
zdecydowanie 4300 (sam mam i są idealne białe)
Co do Yellow - nie wolno mieć nigdzie ale wiem, że dowód mogą zabrać... ale jak się trafi na człowieka to pojedziem dalej
wg znowelizowanych przepisów ruchu drogowego nie wolno używać
innych świateł mijania, niż te które mają barwę białą (oraz jej pochodne )
czyli wychodzi na to, że drogowe oraz halogeny można mieć żółte
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Marcin pisze:wg znowelizowanych przepisów ruchu drogowego nie wolno używać
innych świateł mijania, niż te które mają barwę białą (oraz jej pochodne )
czyli wychodzi na to, że drogowe oraz halogeny można mieć żółte
"czeba" będzie zapytać jakiegoś radarowca jak to wygląda
Tył nic nie trze przód troche ale to przy wjeździe na jakiś mały krawężnik czy coś, przy skecaniu normalnie na drodze cichutko chociaż za niedługo m-pak dojdzie to trza bedzie podwyższyć