24.09.2011 Summer Cars Party 2011
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
specjalnie to zrobilas.... w dodatku nie walczysz o bts......Alex'a pisze: Ok oficjalnie zapadla decyzja w pracy ze jade do zakopanego na week wiec mnie nie bedzie.. buuu bawcie sie dobrzeee
no nic.. zabawa napewno bedzie dobra;] pozniej fotki obejzysz
rowniez milej zabawy rudaa...
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
-
- Małopiszący
tak miejsca były rezerwowane, ale z tego co pisze wbs to będzie bez auta więc pogadaj z nim i może na jego miejsce wjedziesz?Susek pisze:Witam
Wiem że zamawialiście miejsca na SCP więc już podpięcie się do was odpada??
info z FB:
Summer Cars Party
ważne!!!! W SOBOTę otwarcie bram jest o 10.00, a z imprezą startujemy o 11.00!
czy w związku z tym zmieniają się godziny zbiórek?
[center]WAZNE INFO:[/center]
Z racji tego że wbs nie jedzie swoim autem, oraz Krzyś nie przyjedzie ponieważ pracuje do poznej a raczej wczesniej pory.
Sa wolne 2 miesca w sektorze jesli ktos posiada wjazdowki może do nas dołaczyć
p.s wbs moge Cie zabrać do auta z dupeczka
Z racji tego że wbs nie jedzie swoim autem, oraz Krzyś nie przyjedzie ponieważ pracuje do poznej a raczej wczesniej pory.
Sa wolne 2 miesca w sektorze jesli ktos posiada wjazdowki może do nas dołaczyć
p.s wbs moge Cie zabrać do auta z dupeczka
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Można ale wyjdzie przed kasa i kupi bilet wejdzie i wsiądzie
Wie ktoś jak to bedzie z 1/4 mili bedzie mozna sie zapisac na kolezenski start czy ni ?
ZBIORKA JEDNA JEST W RYBNIKU O GODZINIE 7:00 WYJAZD O 7:20 NA MIEJSCU GDZIE SA SPOTY RYBNICKIE BTS WIEC ZAPRASZAMY KTO NIE WIE GDZIE NIECH BęDZIE NA CARREFOUR(UL.GLIWICKA) Z PRZODU TO SIE PODEMNIE PODEPNIE O 7:00 OTO MAPA JAKBY KTOŚ NIEWIEDZIAL GDZIE TO JEST !
sory za CP
czarnym punktem zaznaczyłem miejsce zbiórki i rondo punktem A po 7:20 nie czekamy na nikogo , bo na 3 stawach tez nie będą na nas czekać
Wie ktoś jak to bedzie z 1/4 mili bedzie mozna sie zapisac na kolezenski start czy ni ?
ZBIORKA JEDNA JEST W RYBNIKU O GODZINIE 7:00 WYJAZD O 7:20 NA MIEJSCU GDZIE SA SPOTY RYBNICKIE BTS WIEC ZAPRASZAMY KTO NIE WIE GDZIE NIECH BęDZIE NA CARREFOUR(UL.GLIWICKA) Z PRZODU TO SIE PODEMNIE PODEPNIE O 7:00 OTO MAPA JAKBY KTOŚ NIEWIEDZIAL GDZIE TO JEST !
sory za CP
czarnym punktem zaznaczyłem miejsce zbiórki i rondo punktem A po 7:20 nie czekamy na nikogo , bo na 3 stawach tez nie będą na nas czekać