[E36] coupe 316 by Marianos
Tę listewkę chromowaną musisz zciągnąć i te lampiony
Co do tłumika - rzecz gustu (osobiście jestem na nie ale...) ale pewnie szło by zapakować oryginalną dwururkę (trochę spawów i by było) dokładka ładnie pasuje - mod na +
Jeszcze tylko dokładka zderzaka na pysk i będzie super Aaaa - i felga jakaś ładniejsza
Co do tłumika - rzecz gustu (osobiście jestem na nie ale...) ale pewnie szło by zapakować oryginalną dwururkę (trochę spawów i by było) dokładka ładnie pasuje - mod na +
Jeszcze tylko dokładka zderzaka na pysk i będzie super Aaaa - i felga jakaś ładniejsza
-
- Zaawansowany forumowicz
wbs pisze:popraw nerki, bo są krzywe i weź sobie kup listwe do ori zderzaka jak nie masz na listwe od m pakietu i wpasuj ją do zderzaka
jak mam nerki poprawić przecież tak jak wchodzą tak są nie ma żadnych luzów czy coś to już chyba wina tych chińskich zamienikow a co do listwy to ten zderzak i tak idzie na sprzedaż a kupuje ten ala m-pakiet z abs i tam będzie już wszystko:) chociaż szkoda tego bo to ori
[ Dodano: 21 Wrzesień 2011, 01:49 ]
nie no nawet nie zwróciłem na to uwagi ;p no to srebrna żaróweczka na pewno będzie:PKaper pisze:A powiem szczerze, że nawet nie zauważyłem wcześniej, że miałeś tam takie brzydkie kierunkowskazy Teraz jest OK Jeszcze tam wsadź jakąś srebrną/chromowaną żaróweczkę bo pomarańcz się przedostaje (chyba, że tak ma być)
Chyba, że zamiennik, ja miałem wcześniej pas przedliftowy ori i tam mi się nerki wyginały, ale zrobiłem to. Myślę, że u Ciebie też dałoby się odpowiednio powyginać te haczyki (u mnie tez luzów nie było).Marianos pisze:jak mam nerki poprawić przecież tak jak wchodzą tak są nie ma żadnych luzów czy coś to już chyba wina tych chińskich zamienikow a co do listwy to ten zderzak i tak idzie na sprzedaż a kupuje ten ala m-pakiet z abs i tam będzie już wszystko:) chociaż szkoda tego bo to ori
To kupuj absa, wygląda identycznie, bo sprawdzałem porównując do ori, Listwy sa chropowate, a w ori gładkie, ale zawsze można spolerować ten chropowaty plastik papierkiem 2000 i pasą do aluminium (zawsze tak wygładzam plastiki czy w aucie, czy gdzieś indziej). Klosze robiłem 3000 i pastą do alu, wyszły super