Jak widać jest szeroko. Jak podejrzewam kolega zostawił 1cm albo 2cm żeby coś pracowało bo inaczej musiał by skręcić na sztywno albo opony weszły by na błotniki.
Ząbiak pisze:Jak widać jest szeroko. Jak podejrzewam kolega zostawił 1cm albo 2cm żeby coś pracowało bo inaczej musiał by skręcić na sztywno albo opony weszły by na błotniki.
Kolega pewnie wozi na tylnej kanapie pasażerkę, to pewnie dlatego. Lepiej jak siedzi tył wyżej, a nie przód. Poczekajmy aż wypowie się Łosiu.
Jak jest skręcony tak jak teraz to nie przyciera nic, a nic. Może w tym tygoniu opuszcze go jeszcze niżej, ale ranty mam tylko lekko sklepane nie na maxa no i czeka mnie geometria z dobrym negatywem Z tyłu nikogo nie woże
Kolego Łosiu, proszę weź pryśnij rotory na czarno, a jak zrobisz dach na czarno, to będziesz jak dla mnie miał jedną z najlepszych beem w btsie! Chocia rotory. Zrób sobie vt i zobaczysz, że mam racje!
Świetnie się prezentuje Jak osiągnąłeś taki efekt czarnych reflektorów? Widzę że też masz xenon tak jak ja, nie pogorszyła się przez to widoczność w nocy? Jak to świeci? Podobało by mi się coś takiego u mnie też.
to co tu nie pasuje to black hella i czarna nerka (co innego jakby rotor był czarny) ale skoro jest srebrny to pozostałe detale też powinny być w jasnej kolorystyce.