Krzys, jasne możesz podjechać. A ja też nie wiem czy te moje OBC jest w 100% sprawne bo coś z wyświetlaczem tam mam jakiś piksel wypalony czy coś - ogólnie sprzedawca powiedział że wszystko działa tylko coś tam z tym wyświetlaczem (zresztą widać taką jakby ciemniejszą plamkę na wyłączonym OBC)
PS: A jak nie podłączysz manetki to nie masz chyba wszystkich funkcji OBC (tylko te co były w obc 11) - prawda ?
ja tam manetke czesto używam , ale ona nie posiada wszystkich funkcji tych co są na OBC z tego co u mnie jest . wywal te swiatła wszystko w kabinie i porób pomarańczki
Łatysz pisze:
heheh i jak się teraz z tym setem czujesz?
Powiem tak - w wyglądzie ani wcześniej ani teraz rewelacji nie było ale co do samej jazdy to na tych zimówkach 15' jezdzi mi się zdecydowanie lepiej niż na tych letnich 16' - pomijając to, że te zimówki huczą na asfalcie
Betka prezentuje się niczego sobie nawet na tym zimowym secie Podoba mi się radyjko i kiera-gratuluje, co do lamp i halo to takie zestawienie jak u mnie
Kaper pisze:Ale na nowy sezon letni na 100% z "długich" żółć zostanie zdjęta
Widziałem już taki manewr gdzieś i powiem że jak już planujesz pozbyć się żółci to raczej całej, same żółte halo nie wyglądają za dobrze, ja też planuje pozbyć się żółci ale całej- mam drugi set lamp boscha więc tylko przekładkę zrobię
Jesli chodzi o kolo ,pisales cos o rc szukaj 8 i 9 ' . 2x8 lipnie bedzie wygladac z tylu i pozniej bedziesz zalowal . Jesli chodzi o lampe z tylu to tylko oem , oklejone wygladaja z dupy (przerabialem temat, jak chcesz moge Ci dac ta folie i sobie sam lukniesz )
Co do osikanych lampa, teraz wszyscy sciagaja wiec jak zostawisz bedziesz sam