Co zrobiłeś dziś dla swojego samochodu?
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
Kondensator do Car Audio tylko maly problem z podonczeniem , musze to jakos ogarnać , zna sie ktos na tym ?
Moja Beata http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=10579
Odpalam BM-e wolno wprawiam w ruch fele
136 koni pod maską daje niezłą makrenê ...
Odpalam BM-e wolno wprawiam w ruch fele
136 koni pod maską daje niezłą makrenê ...
- Sabretooth
- Sabretooth
wróciłem do serwisu - spieprzyli geometrie, wsadzili inny aku i nie wykonali połowy przeglądu. Kontynuacja nastąpi w niedzielę - wtedy robią cały przegląd od nowa i dalej walczę o aku, który mieli tam założyć (co za d[na forum nie przeklinamy]e tam pracują - normalnie szkoda gadać)
[ Dodano: 26 Październik 2011, 18:29 ]
No i po 4 godzinach dochodzenia swoich racji udało mi się wkońcu oddać ich aku.
Mam teraz jeszcze mniejszy niż ten który oni tam założyli (oni wsadzili 64A 640Ah bo twierdzili, że 77A 760Ah rozsadzi obudowę- i tak przy zakładaniu mi ją połamali - ale już nie mam siły się kłucić o te pare złotych), a teraz mam wkońcu 60A 600Ah - na razie spokojnie styknie i przynajmniej wchodzi bez problemu do obudowy...
Normalnie ręce opadają - musiałem rozmawiać ze wszystkimi dyrektorami na obiekcjie, aby udowodnić im niekompetencje ich pracownika
[ Dodano: 26 Październik 2011, 18:29 ]
No i po 4 godzinach dochodzenia swoich racji udało mi się wkońcu oddać ich aku.
Mam teraz jeszcze mniejszy niż ten który oni tam założyli (oni wsadzili 64A 640Ah bo twierdzili, że 77A 760Ah rozsadzi obudowę- i tak przy zakładaniu mi ją połamali - ale już nie mam siły się kłucić o te pare złotych), a teraz mam wkońcu 60A 600Ah - na razie spokojnie styknie i przynajmniej wchodzi bez problemu do obudowy...
Normalnie ręce opadają - musiałem rozmawiać ze wszystkimi dyrektorami na obiekcjie, aby udowodnić im niekompetencje ich pracownika