Mam pytania. Ktoś na forum coś takiego zrobił u siebie w E36 ? Znam jednego gościa z Pszowa (też na zlotach się pojawiał ale na forum go chyba nie ma) co ma tak zrobione i ładnie się to prezentuje. Jeśli się nie mylę robiąc sobie dwururkę z dwóch stron trzeba trochę od spodu porzeźbić - i czy wiąże się to z wywaleniem koła zapasowego z bagażnika ? Jeśli ktoś ma jakieś linki jak wykonać taki projekt lub wie gdzie ktoś takie coś w pobliżu (mieszkam w Rybniku) jest w stanie zrobić to proszę o inf. I ile takie coś może mnie kosztować ... ?
Dzięki Moloch... Tak, Łobuz ma z obu stron (chociaż u niego to nie wygląda za fajnie)... już mu PW posłałem, ale jak ktoś coś jeszcze wie to niech pisze. Takie komentarze jak Marcina możecie sobie darować
Kaper pisze: Takie komentarze jak Marcina możecie sobie darować
To nie był komentarz tylko moja odpowiedź na pytanie.
Może napiszę wyraźniej tym razem:
Jeśli chcesz robić wiochę z auta to poszukaj forum na którym się specjalizują
w tego typu modernizacjach.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja aktualnie mam zamawiany wydech ala csl m3 e46 na srodku, i tak koncówki 4 proste z wydechem 500zł wydech na dwie strony jezeli ma byc ala csl na srodku dzwiek wydechu ustalany jest indywidualnie. dostajemy kilka probek dzwieku i wybieramy tłumik dostarczany jest w czesciach odpowiednio wygietych kolankach jezeli mają być koncówki odpowiednio scinane pod kątem cena maksymalna wzrasta do 700zł za gotowy zestaw nowego wydechu.