[e36] by Pablow
Pablow,
Flok ? Odradzam. Miałem w poprzednim aucie i odradzam...
1. Flok się szybko niszczy (góra dwa sezony to będzie wyglądało), płowieje i robi się taki... cepiaty
2. Ławo się brudzi a ciężko się czyści. Łapie się na to każdy paproch kurz i potem nie da się tago fajnie wyczyścić
3. Jak gdzieś zadrapiesz ten flok (a nie jest trudno go zadrapać) to będzie to wyglądało okropnie
Lepiej obszyć alcantarą - osobiście widziałem to na żywo i wygląda to lepiej niż flok... Gostek od nas z forum miał takie coś w swojej E36
Flok ? Odradzam. Miałem w poprzednim aucie i odradzam...
1. Flok się szybko niszczy (góra dwa sezony to będzie wyglądało), płowieje i robi się taki... cepiaty
2. Ławo się brudzi a ciężko się czyści. Łapie się na to każdy paproch kurz i potem nie da się tago fajnie wyczyścić
3. Jak gdzieś zadrapiesz ten flok (a nie jest trudno go zadrapać) to będzie to wyglądało okropnie
Lepiej obszyć alcantarą - osobiście widziałem to na żywo i wygląda to lepiej niż flok... Gostek od nas z forum miał takie coś w swojej E36
franz mial ale szybko mu to wyblaklo od slonca. Sam chcialem to robic i na szczescie wybili mi to z glowy. Jedynie ori alkantara jest dobra, ale jest drozsza od skory. A jak ci sie znudzi to jedynie wymiana calej deski wchodzi w gre bo duzo kleju zostanie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
-
- Zaawansowany forumowicz
hmm.. trochę mnie to wybiło.. ale ok, chociaż nie ukrywam że może jak znajdzie się coś czym warto będzie okleić to to zrobię
mam pytanko bo kupiłem sobie halogeny
powiedzcie mi jak możecie, skąd wziąć te wtyczki i (bo jestem zielony) jak puścić całą instalacje do nich. ogółem wszystko. z góry dziękuje
mam pytanko bo kupiłem sobie halogeny
powiedzcie mi jak możecie, skąd wziąć te wtyczki i (bo jestem zielony) jak puścić całą instalacje do nich. ogółem wszystko. z góry dziękuje
-
- Zaawansowany forumowicz
Chłopaki, licze teraz na waszą pomoc, chce kupić ładne felgi, te idą na sprzedaż!!
Podobają mi się:
Forged M Double Spoke i nie wiem jak sie one nazywają ale tego typu
LINK
ale może znacie coś na czym moja becia będzie ładnie sie prezentowała.
Poza tym powiedzcie mi co jeszcze warto było by zmienić w niej, żeby wizualnie ją ulepszyć?
Napewno przede mną jest malowanie progów i zderzaków pod kolor samochodu.
Podobają mi się:
Forged M Double Spoke i nie wiem jak sie one nazywają ale tego typu
LINK
ale może znacie coś na czym moja becia będzie ładnie sie prezentowała.
Poza tym powiedzcie mi co jeszcze warto było by zmienić w niej, żeby wizualnie ją ulepszyć?
Napewno przede mną jest malowanie progów i zderzaków pod kolor samochodu.