[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
Zawias, nawet nie wiesz jak mnie cieszy pozytywna opinia (w miarę) od Ciebie Polerka wszystko zrobi. Zobacz na zdjęcie przy klamkach.zawias pisze:ciezko bedzie wyjsc z tego lakieru polerką , ewidentnie za mało klaru i dziwnie piaskowy efekt... nie wiem czym to spowodowane jest...gdzie to oddawales do malowania ? mam nadzieje ze polerka zniweluje te niedoskonalosci , srodek zajebisty ! na duzy plus ogrom pracy wlozony w auto !
Dzięki myślę, że wygląda auto coraz lepiej.Ow3NowSk1 pisze:Wyglada świetnie! Gratulacje stary
To na bankMysle ze w przyszlym roku zobacze ja na zywo
Alcantara Skóra.Głodek pisze:na siedzeniach to jest skóra czy cos innego
180 w aso.Głodek pisze:ile płaciłeś za nakładki na klamki z nowymi gumkami
powoli do przodu do Katowic wracam już wypolerowanymGłodek pisze:badzi ładny kolorek ,polerka i będzie cudo tak dalej
na co papiery;/? Zwykła polerka, przecież auto nie było robione jeszcze. CO Wy z tym lakierem?????????krzyq pisze:000 i 2500 i polerka powinno pomoc
dziękówa wszystko z lakierem będzie zrobioneHonik pisze: Tak jak juz pisalem, trzeba podziwiac ogrom pracy ktory wsadziles w auto!
No i mam nadzieje ze lakier zostanie poprawiony
No i male niedociagniecia w obszyciu, ale za ta kase to naprawde swietnie wyszlo !
Nie rzuca sie to az tak w oczy
robota 500, a skora mnie wyszla ponad 2tys, wziąłem już dobrą jakość tej skóry.Głodek pisze:srodek to jest skóra czy eko skóra ile cie to kosztowało
m4zi pisze: wbs, jesli autko bylo malowane i wyglada jak na zdjeciach to lepiej zebys ta polerke zrobil papierem do matu i pozniej dopiero polerke maszyną, wtedy bedzie sie swiecic jak ta lala
Przecież ja tego nie będę robił, to po co te wywody?KardaN_xD pisze:WBS jeżeli twierdzisz że nie ma sensu przejechać całego auta papierem przed polerką to sądzę że nie masz pojęcia o polerce, przy każdym malowaniu siądzie jakiś pył, brud a sądząc po zdjęciach u ciebie troszkę tego jest. Polerka z papierami to jak dla mnie pierwszorzędna rzecz zaraz po malowaniu...