[E39] BMW Dynavin czy warto
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
[E39] BMW Dynavin czy warto
Jak w temacie. Znalazłem dość ciekawą alternatywę co do zastąpienia seryjnego radia w e39. Dynavin http://allegro.pl/nawigacja-bmw-dynavin ... 16286.html
Moje pytanie brzmi czy ktoś już to widział, macał i może coś na ten temat powiedzieć. Bo zaczęło mnie to dość mocno korcić.
Moje pytanie brzmi czy ktoś już to widział, macał i może coś na ten temat powiedzieć. Bo zaczęło mnie to dość mocno korcić.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
oo kutwa w takiej cenie to już wolałbym sie skusic na Canve o ktorej już była mowa na forum, i chyba ma wiecej fukcji niż to radyjko a cena zdecydowanie nizsza.
Ale jak to mowia kto bogatemu zabroni
Ale jak to mowia kto bogatemu zabroni
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
- Majk
Może i drogie ale najbardziej podoba mi się że idealnie pasuje do auta. A Canva hmmm.. Jakoś słabo do mnie przemawia. A funkcji mają tyle samo A z tego co czytałem pasuje pod oryginalne kable i sterowanie z kierownicy bez żadnych przeróbek
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
- Majk
Hmm ori? Ekran 16:9 + czytnik nawigacji + wiązki wychodzi to samo. Plusy hmm ori tv i navi. Minusy cała reszta. Brak mp3 dvix dvd i całej reszty. Brak wejść usb i kart pamięci. Do czytnika navi nie wrzucisz nic oprócz navi. Tak to wygląda w ori.
Moj Ojciec w E46 ma Ori 16:9 i jesteśmy juz na takim etapie żeby zmienić to na Dynavina
Z tego co czytałem to jest on bardzo funkcjonalny i ma wieksze mozliwosci niż Ori z czytnikiem MK3
Z tego co czytałem to jest on bardzo funkcjonalny i ma wieksze mozliwosci niż Ori z czytnikiem MK3
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
-
Witam. Ja posiadam tę stacje w moim E46. Jestem w 100% zadowolony. Jest idealnie spasowana. Wygląda jak oryginał (a koledze Michałowi na tym również zależy) a ponad to oferuje dużo dużo więcej. Funkcjonalność na 10/10.
W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
było: e46 318ci '04, e46 316i '05, e46 320i '03, e91 320d ’10
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."