[E36] cabrio 328i
ale tam masz hamulce proporcionalne do mocy auta a nie mów że Ci tych brakuje Hample z e36 2.5 bezproblemu umią szybko wyhamować e30 z 1200kg i 315 ps a e36 co waży 200 kg więcej i 100 kuca mniej już nie ? wiesz no bez urazy ale ja myślę że cabrio jest bardziej do lansu i szybko się nim cały czas nie jezdzi no i większe opory toczenia przy takich tarczach xD ale fakt faktem lepiej wygląda z taką tarczą
no i stalo sie
swiety czas juz byl zeby cokolwiek zrobic z hamulcami bo ze starego zestawu juz byly koncowki co widac doglebnie na zdjeciu. Na tarczach byl taki kolnierz ze mozna w nim pol litra czegokolwiek przeniesc i by sie nie wylalo
poki co pojezdze na tym uzywanym zestawie bo stan jest naprawde dobry i grzech by bylo wyrzucac to od razu i nie przetestowac chocby zimowa pora.
no i tak wyglada sobie z zimowa felga i opona na zimowym obnizeniu
No i nowy domek do autka ktory jest w trakcie budowy, ale na dach juz nie kapie
Mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze zrobic boki do zimy zeby nie wialo
jesli chodzi o hamulce to hamuje sie bez porownania lepiej i od razu byla okazja do ostrego hamowania przed pijakiem ktory wbil sie na srodek ulicy z chodnika
swiety czas juz byl zeby cokolwiek zrobic z hamulcami bo ze starego zestawu juz byly koncowki co widac doglebnie na zdjeciu. Na tarczach byl taki kolnierz ze mozna w nim pol litra czegokolwiek przeniesc i by sie nie wylalo
poki co pojezdze na tym uzywanym zestawie bo stan jest naprawde dobry i grzech by bylo wyrzucac to od razu i nie przetestowac chocby zimowa pora.
no i tak wyglada sobie z zimowa felga i opona na zimowym obnizeniu
No i nowy domek do autka ktory jest w trakcie budowy, ale na dach juz nie kapie
Mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze zrobic boki do zimy zeby nie wialo
jesli chodzi o hamulce to hamuje sie bez porownania lepiej i od razu byla okazja do ostrego hamowania przed pijakiem ktory wbil sie na srodek ulicy z chodnika
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
a wiec kiera juz od jakiegos czasu siedzi w aucie tyle ze nie bylo kiedy pstryknac foty
Wg mnie obszycie jest perfekcyjne no i struktura skory i jej kolor jest idealny. Ogladalem sporo kierownic i zawsze albo struktura nie taka albo odcien nie ten(tlumaczono mi ze po jakims czasie bedzie ok).
Wymienilem tez olej i zmienilem go na Liqui Molly 10W40 MOS2 i po ok 1000km i zgasnieciu pierwszej zielonej diody nie stwierdzielm ubytku oleju na bagnecie czego nie moglem powiedziec o Mobilu Super S 10W40.
Wg mnie obszycie jest perfekcyjne no i struktura skory i jej kolor jest idealny. Ogladalem sporo kierownic i zawsze albo struktura nie taka albo odcien nie ten(tlumaczono mi ze po jakims czasie bedzie ok).
Wymienilem tez olej i zmienilem go na Liqui Molly 10W40 MOS2 i po ok 1000km i zgasnieciu pierwszej zielonej diody nie stwierdzielm ubytku oleju na bagnecie czego nie moglem powiedziec o Mobilu Super S 10W40.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE