Wg mnie podświetlana gała wieśniaczy cały środek. Sory, ale takie moje zdanie, (co do BiałejDamy, to nic nie mam) ale podświetlana gałka wszystko psuje. Sam mam podświetlaną m3 i pierwsze co zrobiłem to ją odpiąłem Majk, Twoja jest niezła, to tylko ta gała mi nie pasuje
No i mały update. Jak na ten sezon dłubanie przy aucie zakończone. Obecnie auto stoi u mojego nadwornego mechanika bo po 15 latach wyzionęła ducha pompa wtryskowa. Ale dobrze się składa bo oprócz regeneracji pompy zostanie przegrzebany cały silnik w celu wymiany czego tam jeszcze trzeba W planach mam jeszcze kupić sobie prezent pod choinkę czyli shadow line i czarną nerę ale przed liftową bo te po liftowe jakoś do mnie nie przemawiają Plany na nowy sezon hmmm.... Na pewno felgi pójdą w poler. Fotele i boczki zostaną obszyte w skórę ale na razie nie mam sprecyzowanego koloru waham się między granatową a białą z naciskiem na białą. Dodatkowo zostaną doposażone w ori zestaw podgrzewania dupska. Wymiana seryjnych amorów na coś z działu ustaw sobie sam czyli gwint. I to by było chyba na tyle. Co do zderzaków M-pka zdecydowałem że nie będzą zakładane. Tak jak jest mi się podoba a nie lubię robić z auta czegoś czym nie jest(czytaj M)
¯eby nie było że nic się nie dzieje dzisiaj przyszła pierwsza paczka z shadow line Na zderzaki i drzwi
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Majk pisze:nie lubię robić z auta czegoś czym nie jest(czytaj M)
///M, a M-pakiet to dwie różne rzeczy
M-pakiet nie jest wymysłem allegro.
Co innego gdybyś walił emblematy ///M po całym aucie
i wyrzynał dziury na skrzela, a wszystko zagłuszał klekotem dizla
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)