Krzys pisze:czemu zakladasz te poliuretany? Ja bym w cos innego lepiej zainwestowal np felgi
felgi .. nie wiem jakie a na to tez przyjdzie czas narazie remont zawiechy po zimie lakier... a druga rzecz nie chce felg które jezdza co w drugim aucie
Sławek pisze:a ten pomarańcz to żart? założysz je do żółtych halo?
nie , to nie żart chce miec cos innego jak kazdy. bedzie pomarańcz jak bydzie wtopa to rotor pójdzie na czarno
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
i tak mam nadzieje ze z tym pomaranczem to zart a co do felg to jest sporo takich ktorych na tym forum nikt niema jesli o to ci chodzi tak ze w felgach mozesz przebierac
gamek2 pisze:i tak mam nadzieje ze z tym pomaranczem to zart a co do felg to jest sporo takich ktorych na tym forum nikt niema jesli o to ci chodzi tak ze w felgach mozesz przebierac
to mowicie ze pomarancz odpada? ale i tak musze cos z felgami zrobic bo nowych narazie nie bedzie
Zdecydowanie... Ja bym popróbował porobić VT ... ja bym się zastanowił nad czarnym rantem a białym rotorem .... Ale nie mówię że bym tak zrobił bo sam jeszcze nie kupiłem felgi jaką chcę
nie rozumiem po co takie wydziwianie z tym kolorem i tak najlepiej bedzie to wygladalo tak jak masz teraz daj ewentualnie rant w poler srodek na nowo pomaluj (jak musisz) w ten sam kolor i tyle Bmw to nie vw
Kaper pisze:Zdecydowanie... Ja bym popróbował porobić VT ... ja bym się zastanowił nad czarnym rantem a białym rotorem .... Ale nie mówię że bym tak zrobił bo sam jeszcze nie kupiłem felgi jaką chcę
niechce mi sie Photoshopa instalowac zeby VT zrobic
gamek2 pisze:nie rozumiem po co takie wydziwianie z tym kolorem i tak najlepiej bedzie to wygladalo tak jak masz teraz daj ewentualnie rant w poler srodek na nowo pomaluj (jak musisz) w ten sam kolor i tyle Bmw to nie vw
jakos tak ... chciałem cos innego to jeszcze sie zastanowie własnie nad takim kolorem jaki jest teraz tych felg a rant pójdzie w poler napewno