Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
jeśli można poproszę o tel gdzie spocik ... na forum może mnie nie być ;(.....jak coś czekam na info dzieki ;]
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
- Masters
Ano ano popieram jakieś MMA czy UFC wtedy idziesz spinasz sie 10 sek dobry strzał i jedziesz na spota. A nie takie ganianie za kolegami w podkolanówkach. Dogonisz takiego i co itak nie zamacosz bo koledzy patrzą. A w szatni po treningu pot może gryźć po oczach... Chyba że grasz w damskiej drużynie wtedy szkodliwe działanie potu można zniwelować językiem.Alex'a pisze:proponuje MC Donald klasycznie jak ma lać a koledze proponuje zmienić sport
W razie czego niech nikt tego za bardzo do siebie nie bierze czasem po prostu mama mi dziwne rzeczy każe pisać, dzieki temu później podłogi nie musze myć ;].
No robaczki jutro jade spawać dupcie 3mać kciuki by nigdy wiecej nic tam spawać nie trza było ;]
Do nastepnego spociku ciał ciał
P.S
Skończcie z tą kurą bo przestane przyjeżdżać
no cóż bywa niestety nie jest to zależne ode mnie ale fajnie jest mieć jakieś hobby oprócz BMW, trzeba jakoś dbać o siebie nie jestem typem chłopa który pije browarki codziennie w bramie ;P
P.S. nie biegam za chłopacami w getrach, trenuje koszykówke taki troche lepszy sport według mnie zależy co kto lubi
P.S. nie biegam za chłopacami w getrach, trenuje koszykówke taki troche lepszy sport według mnie zależy co kto lubi
- Masters
Ile razy mam powtarzać nic nie wciągam to kunszt zwany dziełem boga, potok ambrozji płynącej strumieniem z mych niewyjściowych skarpecioszków
Dupcia pospawana tak więc w sobote mogę się do was doślizgać i nikt mi więcej nie powie że jeździ na łysych oponach hrhr.
Tyle że mnie troche wyciulali bo nie zrobili tego tak jak gadał typek na początku musze jeszcze zajrzeć pod auto jak to wyglada. Póki co latam bokami by jak co jak najszybciej się rozleciało . Jutro sobie jeszcze do nich zadzwonie i powiem im co o tym myśle.
HrHr przydało by się sotkać gdzieś na równiejszym terenie bo jak śniegu popada to dadkowi filtr oleju może urwać (Wybacz skarbie głosy mi kazały)
Dupcia pospawana tak więc w sobote mogę się do was doślizgać i nikt mi więcej nie powie że jeździ na łysych oponach hrhr.
Tyle że mnie troche wyciulali bo nie zrobili tego tak jak gadał typek na początku musze jeszcze zajrzeć pod auto jak to wyglada. Póki co latam bokami by jak co jak najszybciej się rozleciało . Jutro sobie jeszcze do nich zadzwonie i powiem im co o tym myśle.
HrHr przydało by się sotkać gdzieś na równiejszym terenie bo jak śniegu popada to dadkowi filtr oleju może urwać (Wybacz skarbie głosy mi kazały)
- Ksawer
- Maniak forumowy
Tłumik drgań wału napędowego wymieniony także jutro jestem Mastersisko uważaj na dupcie byś jej nie zgubił do jutra
[ Dodano: 19 Grudzień 2011, 10:56 ]
Sobota spocik udany.Dzięki wszystkim za bardzo mile i wesoło spędzony czas.Zakwasy od śmiechu będę miał długo.Teraz co prawda mam drugą zmianę w pracy ale myślami w środę będę z wami.Oby frekwencja dopisała jak w sobotę.
[ Dodano: 19 Grudzień 2011, 10:56 ]
Sobota spocik udany.Dzięki wszystkim za bardzo mile i wesoło spędzony czas.Zakwasy od śmiechu będę miał długo.Teraz co prawda mam drugą zmianę w pracy ale myślami w środę będę z wami.Oby frekwencja dopisała jak w sobotę.
tak kurcze 150 wigilijek byl temat ustalone wszystko i echo a potem pretensje ze nic sie nie dzieje w .... z tym calym btsem wszystko sie rozwalilo i kazdy ma tylko o wszystko pretensje a i tak wszyscy robia co innego ;/
edit: musze dac osta Pablo, choc wiem ze masz racje
edit: musze dac osta Pablo, choc wiem ze masz racje
Ostatnio zmieniony 2011-12-23, 20:52 przez Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.