Spoty Śląsk - Zagłębie.
nagle...sie okazalo...tak jak by wczesniej nie bylo wiadomo.....ze bts jest od dawna podzielony...miedzy zory-rybnik-gliwice i okolice...a katowice-sosangeles-dabrowe....naprawde wielkie odkrycie bo jest tak od mniej wiecej ...no sam nie wiem.....roku ? ;]
fakt...jest temat o oplatku itd...ale tam wypwiadaja sie tylko osoby ktore mieszkaja w tamtych okolicach a tutaj sa spoty slaska...i nikt nikogo nie zmusza ze ma gdzies jechac itd
fakt...jest temat o oplatku itd...ale tam wypwiadaja sie tylko osoby ktore mieszkaja w tamtych okolicach a tutaj sa spoty slaska...i nikt nikogo nie zmusza ze ma gdzies jechac itd
...tak znowu sie czepiam...
Wiesz BeleX, specjalnie miejsce zostało wybrane na gwarusiu zeby wszyscy mieli mniej wiecej jednakowa droge a druga sprawa spotkanie oplatkowe to nie byle jaki sobie spot ktory ktos tam gdzies tam sobie wymyslil tylko cos wiekszego co jest raz w roku a tak czy siak nikt nie potrafi sie pojawic zreszta daremna gadka ;/
a co do podzialu to wszyscy maja pretensje ze to własnie "żory-rybnik-gliwice" robia podział ale jakos nikt nigdy tego nie powiedzial ze ktos jest lepszy czy gorszy a ciagle jest to wypominane i ludzie z zaglebia sami to robia a maja potem pretensje do innych
a co do podzialu to wszyscy maja pretensje ze to własnie "żory-rybnik-gliwice" robia podział ale jakos nikt nigdy tego nie powiedzial ze ktos jest lepszy czy gorszy a ciagle jest to wypominane i ludzie z zaglebia sami to robia a maja potem pretensje do innych
widac ten gwarus nie wzbudzil tak wielkiego zainteresowania jak muchowiec...i jeszcze jeden fakt ze w zeszlym roku i tak wiekszosc ludzi byla z okolic katowic
Ostatnio zmieniony 2011-12-23, 22:15 przez BeleX, łącznie zmieniany 1 raz.
...tak znowu sie czepiam...
- Aman
- Maniak forumowy
- Kontakt:
BeleX, a co ma do tego skad bylo wiekszosc ludzi, spotkanie oplatkowe to spotkanie a nie jakas frekwencja ludzi i tam gdzie wiecej tam bedzie zawsze spotkanie, temat nie wisi od dzis ze jest taka opcja tylko troche dluzej.. zreszta olac to bo nie ma sensu dyskutowac na ten temat bo i tak to niczego nei zmieni..
Święta idą
Łączyć, a nie dzielić się macie
A wg mnie to jutro pierogi lepić, a nie
szlajać się
Spotkanie powinno odbyć się przynajmniej tydzień temu...
A dzisiaj nie ma co debatować kto gdzie chce łamać się opłatkiem.
Jednemu nie przeszkadzają kilometry, a drugi woli jeździć na ssaniu i tyle
Co zrobić
Mnie niestety nie będzie ani tu, ani tu, pierogi będę lepić
Łączyć, a nie dzielić się macie
A wg mnie to jutro pierogi lepić, a nie
szlajać się
Spotkanie powinno odbyć się przynajmniej tydzień temu...
A dzisiaj nie ma co debatować kto gdzie chce łamać się opłatkiem.
Jednemu nie przeszkadzają kilometry, a drugi woli jeździć na ssaniu i tyle
Co zrobić
Mnie niestety nie będzie ani tu, ani tu, pierogi będę lepić
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Dadeck
- Zaawansowany forumowicz
BTS podzielony ? inaczej.
¯ory Rybnik okolice mają swoje co tygodniowe spoty u siebie, z pewnością znają się jak łyse konie.
Widzicie panowie, my mamy tu tak samo, nie robiliśmy żądnych spekulacji czy specjalnych rozłamów po prostu większość od nas nie jedzie do Gwarka bo większości nie chce się szlajać 30 km od miejsca zamieszkania w wigilie ale np ja strasznie żałuje że nie podjade do żor bo chciałbym zobaczyć się z 'rzadko widywanymi' ale mam sytuacje 'świąteczną' taką a nie inną i po prostu nie dam rady.
Ustalilismy sobie z chłopakami i dziewczynami z zagłębia że z racji tego że spoty mamy co sobote podjedziemy sobie na pół godzinki żeby sobie życzenia złożyć i tyle. Kogo to aż tak interesuje ? Czy ktokolwiek z nas wpisywał kiedykolwiek cokolwiek w temacie waszych spotów ?
A nie zdziwie się jak jutro podjadą ze 3-4 auta (te same co zawsze), pogadamy faktycznie te pół godziny i porozjeżdżamy się w celu lepienia pierogów.
¯ory Rybnik okolice mają swoje co tygodniowe spoty u siebie, z pewnością znają się jak łyse konie.
Widzicie panowie, my mamy tu tak samo, nie robiliśmy żądnych spekulacji czy specjalnych rozłamów po prostu większość od nas nie jedzie do Gwarka bo większości nie chce się szlajać 30 km od miejsca zamieszkania w wigilie ale np ja strasznie żałuje że nie podjade do żor bo chciałbym zobaczyć się z 'rzadko widywanymi' ale mam sytuacje 'świąteczną' taką a nie inną i po prostu nie dam rady.
Ustalilismy sobie z chłopakami i dziewczynami z zagłębia że z racji tego że spoty mamy co sobote podjedziemy sobie na pół godzinki żeby sobie życzenia złożyć i tyle. Kogo to aż tak interesuje ? Czy ktokolwiek z nas wpisywał kiedykolwiek cokolwiek w temacie waszych spotów ?
A nie zdziwie się jak jutro podjadą ze 3-4 auta (te same co zawsze), pogadamy faktycznie te pół godziny i porozjeżdżamy się w celu lepienia pierogów.