[E36] Cabrio PrOjEkT By przemo820
Masz rację syfi się to niemiłosiernie, ale cóż po każdym lansie trzeba czyścić. Twój środek wygląda super i pasuje do koloru auta więc nic nie kombinuj jest giciorKrzys pisze:chcialbym miec taki jasny srodek w moim cabrio ale z drugiej strony wiem jak sie syfi to wszystko jak sie jezdzi duzo bez dachu
Wszyscy mnie męczą o te światła Chciałem trochę tubylców szokować na drodze bo nie znają tego motywu Docelowo lampy i halo idą sobie a w zamian będą krzyże i lekko przyciemnione halo+ pomarańczkiwbs pisze:Krzyś dobrze mówi z tymi światłam
Dymiony kierunek jakoś mnie nie urzekł Będą pomarańczki, kupie nowe bo używki zawsze jakieś takie matowe albo porysowane.Honik pisze: doloz wlasnie dymiony kierunek.
http://tapicerstwo.beskidy.pl/kontakt Tutaj obszywałem i polecamHonik pisze:Gdzie obszywales wnetrze?
Wiosna powoli idzie na wyspie to mam zamiar i tak pozbyć się tej żółci bo wzbudzam kontrowersje na dzielni Pewnie kupię nowe klosze Bosch Na razie z okazji tego że przegląd się szykuje to zajmę się technicznymi sprawami. Udało mi się wyrwać okazyjnie zestaw naprawczy 10 tulei:Kaper pisze:Lepszy kolor żarówki był by biały ciepły (czyli żółtawy) lepiej by pasowało z postojówką/ długim światłem...
A tutaj mały bonus dzięki koledze firu1 manetka do obc