[e46]
[e46]
Witam...
Próbowałem znalesc odpowiedni temat ale jeszcze połapac sie nie umiem...
Problem polega na tym ze przesunąlem dzis fotel pasażera i zaswieciła mi sie kontrolka poduchy.... Próbowałem docisnac kostki które znajduja sie pod fotelem aby ja zgasic ale nic z tego, nadal sie swieci.... Potrzeba pomocy kompa aby skasowac te ikonke czy moze spróbowac jeszcze raz z tą kostka ??
Dzieki a odpowiedz
Pozdrawiam Dzidek
Próbowałem znalesc odpowiedni temat ale jeszcze połapac sie nie umiem...
Problem polega na tym ze przesunąlem dzis fotel pasażera i zaswieciła mi sie kontrolka poduchy.... Próbowałem docisnac kostki które znajduja sie pod fotelem aby ja zgasic ale nic z tego, nadal sie swieci.... Potrzeba pomocy kompa aby skasowac te ikonke czy moze spróbowac jeszcze raz z tą kostka ??
Dzieki a odpowiedz
Pozdrawiam Dzidek
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Marcin pisze:Jeśli wszystko zrobisz jak należy to i tak trzeba bedzie wykasować błąd na kompie bo kontrolka sama od siebie nie zgaśnieDzidek pisze: Potrzeba pomocy kompa aby skasowac te ikonke czy moze spróbowac jeszcze raz z tą kostka ??
Aha, no ok Miałem łopla i sama gasła
Jutro sie tym zajme, mam nadzieje ze to tylko kostka i nic wiecej
No i... kurs nurkowania zrobiłem ponownie... Rozłaczyłem kostke, potem aku i znowu to samo... Kontrolka swieci nadal, przy uruchomieniu silnika na chwile gasnie a potem sie pali... Jutro sie smigne do mechanika bo dzis to trudno znalesc kogos otwartego A jesli komp nie pomoże to gdzie szukac przyczyny
- Aquarius
- Zaawansowany forumowicz
W e46 występuje coś takiego że po rozłączeniu wtyczki pod fotelem zapisuje się błąd poduszek powietrznych i oczywiście świeci na desce. Po próbie odłączenia akumulatora błąd ten gaśnie pod warunkiem że wtyczka jest już podpięta. Ale pojawia się ponownie z tego względu że komputer przywraca sobie z EM ten błąd i znow go wyświetla. Pomaga tylko skasowanie komputerem, no chyba że z wtyczką nadal jest coś nie tak to wtedy błąd będzie występował dalej. W niektórych E46 błąd poduszki wyświetla się nawet po zmianie ustawień fotela!
wydaje mi sie ze rezystor z dioda Rezystor informuje ze ktos siedzi a dioda(bez rezystora) ze nikt nie siedzi i uklad jest sprawny Tak tylko wyjasnilem zeby ktos nie probowal wkladac kondensatoraBeleX pisze:emulator to nic wiecej jak maly kondensator rownolegle z dioda.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE