było cieszko ,jest to prawdziwa skóra wiec jest bardziej elastyczna nisz ,eko skóra,a z drugiej strony jak namaczałem klejem to sie pod dawała ,
ale musiałem kleic etapami
jedna strona gotowa
mi sie podoba ,teraz będe szukał dobrej okazji Sportsize
Mam wszystkie fotele zrobione, i boczki z tyłu. Ale nie mam aparatu żeby zrobić porządne zdjęcia, a telefonem to się mija z celem . Jak dorwe porządny aparat to to pochwalę się co wymodziłem. Powiem szczerze, że ogranicza mnie nadwozie COMPACTA bo wszystko jest w nim "inne" ;P. Mam tyle pomysłów do zrealizowania ale czasu brak bo sesja ;P
To super rób fotki i akualizuj galerię .Gurian mam pytanie do ciebie umisz zalatwic taką sama skore co mam tylko grubsza czy nie da rady .ewentualnie podobny odcień .bo jak bede zamawiali to juz na cale auto
Będzie strasznie ciężko z grubością, tej co teraz masz, identycznej, mam jeszcze 3m/kw odłożone specjalnie dla Ciebie.
Jakbyś chciał jeszcze więcej i inna grubość na dodatek, to na bank będzie się odcień różnić. Musisz sobie dokładnie policzyć z jakimś + ile bedziesz potrzebował na wszystkie fotele tej skóry, a ja zobacze co wtedy da się zrobić
skóra na razie nie obszywałem bo myśle nad zmiana ,dostałem materiał jeden sport prawie gotowy ,jedynie co mi zostało
to pomalowac plastik w koło siedzenia ,na czarno