Orkiestra, zespół weselny.
- Aman
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Orkiestra, zespół weselny.
Witam
Czy znacie godne polecenia jakies zespoly weselne takie ktore potrafia rozkrecic i dobrze zabawic gosci ? Nie interesuje nas DJ tylko typowy zespol. Jak macie jakies propozycje i namiary na jakis zespol to mozecie wrzucic w temat. Dzieki z gory
Czy znacie godne polecenia jakies zespoly weselne takie ktore potrafia rozkrecic i dobrze zabawic gosci ? Nie interesuje nas DJ tylko typowy zespol. Jak macie jakies propozycje i namiary na jakis zespol to mozecie wrzucic w temat. Dzieki z gory
Byłem na etapie wyboru zespołów weselnych jakiś czas temu i powiem Ci Aman szczerze że lipa... Jak byliśmy z Judi za zespołem tak zrezygnowaliśmy z tego na rzecz DJ'a a raczej bym powiedział wodzireja - Tomka Kargola Byłem już na jego 3 imprezach i jest super! Tyle że ciężko z terminami i cena zaporowa... Nawet sylwester z nim spędziliśmy
A co do zespołów które wchodziły u Nas pod uwagę były: Caro, Adler, Bella Musica Tylko takie trzy braliśmy pod uwagę...
Byłem też na weselu gdzie grali Sami Swoi i też było w miarę Ale wiadomo jak to zespół - nie wszystkie nutki im wychodzą za dobrze
A co do zespołów które wchodziły u Nas pod uwagę były: Caro, Adler, Bella Musica Tylko takie trzy braliśmy pod uwagę...
Byłem też na weselu gdzie grali Sami Swoi i też było w miarę Ale wiadomo jak to zespół - nie wszystkie nutki im wychodzą za dobrze
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Nam zalezy jednak na zespole Dzieki Tomek zorientujemy sie tez na tych co podales tez mielismy szybciej to zalatwiac ale jakos ten rok za szybko zlecial dobrze ze z sala nie zwlekalilsmy a teraz juz trzeba sie pospieszyc zeby cos jeszcze dobrego znalesc Łatysz ty tez dzialaj Dzieki bardzo za informacje ;p
- Przemek325
Ja mialem na swoim weselu ten zespol i polecam: http://www.zespolmagnum.pl/
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
Też za niedługo rozpocznę etap poszukiwania zespołu na wesele i pierwsze kroki na pewno skieruję do Samo Swoi 2. Byłem na kilku weselach, gdzie był ten zespół i jeszcze lepszego nie spotkałem. Niestety nie wiem jak wygląda u nich z terminami, ale ja będę planował ślub dopiero na 2014 więc myślę że coś się znajdzie
No powiem Wam szczerze że po zaklepaniu sali następnym Naszym krokiem był zespół i to zamówiliśmy Tomka K. chyba 5 miesięcy później Aktualnie jestesmy na etapie wyboru fotografa
Oczywiście zespół Sami Swoi o którym pisałem to są Ci o których tutaj koledzy też piszą Czyli Sami Swoi II
Ps. A gdzie macie wesele?
Oczywiście zespół Sami Swoi o którym pisałem to są Ci o których tutaj koledzy też piszą Czyli Sami Swoi II
Ps. A gdzie macie wesele?
-
- Kontakt:
W Złotej iglicy mamy weselicho Widzisz my zaklepalismy juz dawno sale ale jakos z cala reszta nam sie nie spieszylo i teraz mozemy miec problem dzieki wszystkim za informacje wiele osob poleca samych swoich wiec bedziemy ich tez atakowac A wy Tomku gdzie macie ? Fotografa tez nie mamy:P Ale to juz mniejszy problem