chyba ,ze predzej bedziesz zmuszony je sciagnaćAle na nowy sezon letni na 100% z "długich" żółć zostanie zdjęta
[e36 coupe] 328i by Kaper
faktem jest ze woze w bagazniku H1 zapasowe. Jesli nie gramy cwaniakow na kontroli to i panowie czasem sa mili. Wiec wszystko tez zalezy od podejsca
Faktu to nie zmienia ze jakos mi sie nie widza tutaj te zoltki bo do niczego to nie pasuje i sa jakos strasznie jaskrawe.
Faktu to nie zmienia ze jakos mi sie nie widza tutaj te zoltki bo do niczego to nie pasuje i sa jakos strasznie jaskrawe.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Jak już pisałem wcześniej - żółte oczy zdrapię na 100% bo nie będą pasowały do moich dalszych planów. Jaskrawe - tylko na zdjęciach !!! W Realu wygląda to normalnieKrzys pisze:Faktu to nie zmienia ze jakos mi sie nie widza tutaj te zoltki bo do niczego to nie pasuje i sa jakos strasznie jaskrawe.
Ps: a tak w nawiasie jak ktoś ma do coupe/ cabrio pomarańczowe kierunkowskazy to chętnie odkupię lub zamienię na białe
Dzisiaj znalazłem na internecie coś wspaniałego:
E36 zrobione tak jak ja kce Felgi mercedesa 18' Alphards - Zakochałem się Niestety wątpię, że takie felgi w moim aucie kiedyś zagoszczą (zwłaszcza, że ciężko je dostać a jak już to przeważnie w USA... o cenie nie gadam coś 800$ z tego co gdzieś doczytałem) ale reszta mniej więcej będzie wyglądała tak u mnie (oczywiście planuję wszędzie pomarańczki) tylko do przedniego zderzaka planuję dokładkę ACS...
Dla zainteresowanych autkiem ze "zdjęciuf" wrzucę filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=Dl9DeQXF ... re=related
E36 zrobione tak jak ja kce Felgi mercedesa 18' Alphards - Zakochałem się Niestety wątpię, że takie felgi w moim aucie kiedyś zagoszczą (zwłaszcza, że ciężko je dostać a jak już to przeważnie w USA... o cenie nie gadam coś 800$ z tego co gdzieś doczytałem) ale reszta mniej więcej będzie wyglądała tak u mnie (oczywiście planuję wszędzie pomarańczki) tylko do przedniego zderzaka planuję dokładkę ACS...
Dla zainteresowanych autkiem ze "zdjęciuf" wrzucę filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=Dl9DeQXF ... re=related
A że tak spytam bo w tych sprawach nie mam większego pojęcia ani doświadczenia: JAKIE FELGI JESZCZE PODCHODZ¡ DO E36 (tzn jaki rozstaw oprócz tradycyjnie 5x120 bo wiem, że pierścienie centrujące są alternatywą dla innych rozstawów) jeśli ktoś ,ma jakieś pojęcie w tym temacie niech mi podpowie... się przynajmniej nauczę czegoś pożytecznego