Wybacz Fatum ale to jest lokal mojego dobrego kumpla i nie życzy sobie tam takiego czegos na kostce brukowej a ja niemam zamiaru sie tłumaczyc pozniej za kogos
FaTuM pisze:to jest ten wiejski klub
nikt cie nie zmusza skoro znasz bardziej miejskie kluby
wasze hasła są daremne sorki ale jak tak wyglądają spoty hm...to musi być żałośnie masakra jedni obrażają drugich szczeniackie hasełka i klepanie michy...jak tu jechac na taki spot z laską ,...... wstyd
kristoffson pisze:wasze hasła są daremne sorki ale jak tak wyglądają spoty hm...to musi być żałośnie masakra jedni obrażają drugich szczeniackie hasełka i klepanie michy...jak tu jechac na taki spot z laską ,...... wstyd
Spoty są normalne, tyle że kolega Fatum ma ciągle jakieś ale... Dopiero co zdjeli mu BANAnana a już znów zaczyna z głupimi hasełkami
Co za ludzie i juz walcza jak przyjade napewno ni bede palil. A opowiesci znam bo kumpel Mateusz stoi tam na bramce Co sie mnie czepiacie , a Ty Tomek wes wyluzuj troche i mow za siebie . Aha lepiej miec wiejska E36 niz zardzewiala maske w E46 i zimowego lupa za grosze na lpg . I wescie ze mnie zejdzcie !
no to nic się nie zmienia w niedziele o 17 pod nr. 1 a jak będzie ktoś miał jakieś halo to się przeniesiemy, a z resztą przyjedzieny tam tylko porozmawiać o BMW i napić się kawy (czy coś )