na białych spoko Moloch, dobrze, że nie kupiłeś tanich alu na zimę. Ja tam wole stalówki, przynajmniej jak jadę, to ktoś wie, że to zimowe, a nie jakaś lipa letnia
Gdzie drzewo wyrosło hmm przecież było spokojnie dziś chyba ,ze jak pojechałem ? Powrót do domu ? A u Dawida dojechaliście i co jak tam . Kurde nie ładnie nooo. Gril do odzyskania ? maska cała ? Czyzby teraz gril po lift ?
Czym sie angole różnią jakoś światła inaczej świecą ? Masz je bosche z soczewką , zaczepy całe ? Szkła w jakimś ok stanie ? sam byłbym zainteresowany Napisz cos na PW
Lampa już zamówiona, atrapa owczywiście jak już pokrzywiona to wpadnie poliftowa narazie marcinie z Angola zrezygnuje tym jeszcze pośmigam przez rok potem będziemy myślec
Oj Moloch...Nigdy nie zapominaj co to jest rutyna i brawura!!!Przypomnij sobie WOŚP-nawet najlepszym się zdarza...(uczymy się na cudzych błędach a nie na swoich)Na przyszłość!!!
To jest akurat fakt, że nie raz dociskam gaz do podłogi, ale tym razem to było właściwie już spokojne parkowanie w punkcie a naraz lód pod kołami hamowanie 0 kontroli i już było po sprawie
Miałem to dziś wyjeżdżając z domu wyjeżdżam , a tu nagle cofniemy sie odbilem sie od duzego kraweznika , ale był dużo sniegu i straty zerowe Czasami nasze dupy są za lekkie