no niestety, czami zabraknie umiejętności, czasami szcześcia a czasami poprostu po fakcie poymślimy "a mogłem zrobić tak a nie inaczej" ale w tych ułamkach sekund nie zawsze zrobimy coś tak jak byśmy sobie chcieli, ale tak jak wcześniej wspomniałem niema tego złego co by na dobre nie wyszło, niestety porftel trochę schudnie ale za to wpadną nowe mody
Moloch pisze:no niestety, czami zabraknie umiejętności, czasami szcześcia a czasami poprostu po fakcie poymślimy "a mogłem zrobić tak a nie inaczej" ale w tych ułamkach sekund nie zawsze zrobimy coś tak jak byśmy sobie chcieli, ale tak jak wcześniej wspomniałem niema tego złego co by na dobre nie wyszło, niestety porftel trochę schudnie ale za to wpadną nowe mody
Przynaj sie ze zrobiles to specjalnie zeby miec pretekst do modów dupy za lekkie, trzeba sie rozejrzec za jakims workiem z piaskiem na zadek
zderzak sie obstał bo ma niskie auto i traful akurat na róg mojego auta i wjechal pod moj zderzak. U mnie zderzak polamany błotnik i grill pokrzywione ;/
Ryjek poliftowy wpadł Lampa już też jest tylko ringi nie doszły więc wstrzymałem się z montażem, w piątek powinna już jeździć W weekend zabiorę się za klepanie i kitowanie maski bo wgniotka nieprzyjemna została
No to nieładnie...Ale napewno to odpicujesz i będzie znowu lala... A czy te nerki poliftowe wchodzą bezproblemowo,czy trza coś pomajstrować przy grilu?
ehh no młody głupi świeży użytkownik BMW jakoś tydzień po zakupie auta kupiłem nie świadomy co czynię na allegro "czipa zwiększającego moc" jak się okazało więcej szkód niż pożytku, w komputerze na tym wielce tuningowym czipie miałem ciągle błąd, po włożeniu oryginalnego wszystko wróciło do normy a o dziwo auto stało się elastyczniejsze co można było dosyć poważnie odczuć przy zmianie biegów