skrzechu, wiem ze odczytales PW o odbiorze ale widze ze nie masz zamiaru odpisac. Rowniez czytales temat ze masz podac adres ale widze zero odzewu.
Ja sie naprawde staram zalatwiac, jezdzic i wysylac i to nie dla siebie tylko dla wszystkich forumowiczy ktorzy maja rozne zachcianki gadzetowe. Wiem ze zaplaciles ale ja nie mam magazynu do przechowywania roznorakich rzeczy. Moge sprzedac te bluzy jesli nie masz czasu odebrac bo znajda sie chetni.
Ale twoim zachowaniem zniechecasz mnie do dalszego dzialania i zalatwiania.
Jestes na forum kilka razy dziennie i dla mnie nie bedzie tlumaczenia ze nie miales czasu odpisac(mi napisanie do ciebie zajelo pol minuty). Chcialem ci wyslac paczke ale od poniedzialku ide do pracy na zmiany i nie wiem kiedy bede mial taka mozliwosc. A do bedzina nie jest 10km drogi.
Takze poki co wstrzymuje sie od nastepnych zamowien na cokolwiek bo zawsze byl problem z odbiorem/placeniem za ramki czy tez naklejki ktore osobiscie zalatwialem.
Docencie moj stracony czas, paliwo i zalatwianie tych gadzetow. No chyba ze zaczne na tym zarabiac to moze byc jak kto chce.
Pozdro!
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
krzyś może jakby płatność i odbiór był osobisty to może by była większa mobilizacja...Niestety nie którzy nie potrafią docenić co się dla nich robi!!!Współczuje!!!
tak jest ze bluzy byly osobiscie odbierane ale zrobilem wyjatek ze wysle paczka dla dwoch osob. Za bluzy jest zaplacona kasa bo inaczej bym ich nie zamowil ale lezy mi to i przeszkadza.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys jestem za tym co Belex.Jeśli mają ze dwa xl to na niedzielę bym się pisał.Nie którzy nie potrafią się zachować odpowiedzialnie i dojrzale!To jest odwdzięczenie się za zrobienie wyjątku...???Krzys rozumie cie doskonale.