Panowie jak w temacie szukam zestawu do mojego E36 cabrio cały tył + wózek.
Mam okazje kupić zestaw 10 zwykłych tulei na tył za 400zł, ale zacząłem się zastanawiać na poliuretanem i ciekawi mnie to czy to co na allegro widać to jakieś ścierwo czy opłaca się to pakować pod auto? Proszę o jakieś sugestie i ewentualne namiary
Tuleje POLIURETAN
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
od poliuretanów strasznie męczy się buda, wszystko zaczyna trzeszczeć, powstają duże naprężenia podczas jazdy więc jak dla mnie ten wynalazek tylko dla auta na tor lub upalacza. Lepiej markowy zestaw. Samo to że będą nowe już usztywni (ustabilizuje) zawieszenie tak jak powinno być normalnie
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Dzięki pany za wasze przekonujące posty w tym temacie Jednak wole wygodna jazdę niż hardcore Tak więc zakupię zestaw który mam tu na miejscu dostępny i nie będę już wydziwiał bo to nie ma sensu, skoro nówki i tak usztywnią to będzie gitara Zresztą niedawno założyłem nowy gwint i juz jest sztywno
Adaś E36 jak możesz to napisz mi pw tak pi X drzwi jaka cena za taki zestaw. Z góry dzięki.Adaś E36 pisze:A jak chcesz spokojna jazde i wygodna do lansu to polecam zwykle z Febi jak bys chcial to mam ceny wszystkich tulei na tyl jakie wystepuja JC PW
-
- Zaawansowany forumowicz