Zmiany na nowy rok
tak jakos wpadlo mi do glowy, ze moze by tak zrobić "Wasz, nasz" oficjalny kanał na YT, filmy coraz lepsze powoli ze zlotow itp. To dlaczego by nie zrobić, niech ludzie widzą, a oficjalny kanal YT to przynajmniej ktos to zobaczy te filmy, a jak kazdy sobie wrzuci na swoje konto, to za wiele osob tego nie zobaczy, a to nie o to chyba chodzi
To tylko taka moja propozycja, jeśli by się admini nawet zgodzili chętnie się tym zajmę, a jak nie to nie
To tylko taka moja propozycja, jeśli by się admini nawet zgodzili chętnie się tym zajmę, a jak nie to nie
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."
jesli masz chec zajecia sie takim tematem jak oficjalny kanał na YT pod nazwa BMW TEAM SLASK i pociagniecia go to masz moje oficjalne błogosławienstwo, jestesmy juz na Fejsie chociaz mnie tam nie bylo i nigdy nie bedzie ale pomysl z YT jak najbardziej.
Daj znac co bys ewentualnie potrzebowal i dzialaj, i nie zapomnij poinformowac cale forum w odpowiednio zalozonym temacie ze kanał ruszył
Daj znac co bys ewentualnie potrzebowal i dzialaj, i nie zapomnij poinformowac cale forum w odpowiednio zalozonym temacie ze kanał ruszył
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
po pierwsze my jako klub nie mamy swoich filmow ze zlotow. Jak juz wyjdzie jakis dobry film to napewno go nie odda tak sobie pod skrzydla BTSu kazdy ma swoja wizytowke i pracuje na swoja renome. A z grona klubowiczow nie ma jakichs specjalistow w kreceniu filmow i obrobce Na samym facebooku nic sie zbytnio nie dzieje a tym bardziej na YT
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Ja sie mogę zobowiązać do porządnych lecz niestety amatorskich filmików, mam dosyć dobrą kamere a na programach do obróbki też się troche znam, więc mogę dać tyle od siebie
Pomysł z YT jest dobry bo przecież filmy są dużo lepsze od zdjęć, fajnie by było zrobić filmik ze zdjęciami Klubowych autek, oczywiscie wybranych przez odpowiednie osoby, wokół klubu zawsze coś sie dzieje.
Dało by radę nawet jakoś fajnie ponagrywać auta klubowiczów np co tydzien jakieś zaprezentowanie klubowego samochodu albo jakiś test czy coś w tym stylu, tak jak to robią w np (tylko dla porownania w zakupie kontrolowanym albo jakimś innym motoryzacyjnym programie)
Coś idzie wymyślić i jakby to było pod skrzydłami BTS to byłby to dodatkowy atut
Ja myślę że pomysł jest dobry i oferuje swoją pomoc reszta zależy od Was
Pomysł z YT jest dobry bo przecież filmy są dużo lepsze od zdjęć, fajnie by było zrobić filmik ze zdjęciami Klubowych autek, oczywiscie wybranych przez odpowiednie osoby, wokół klubu zawsze coś sie dzieje.
Dało by radę nawet jakoś fajnie ponagrywać auta klubowiczów np co tydzien jakieś zaprezentowanie klubowego samochodu albo jakiś test czy coś w tym stylu, tak jak to robią w np (tylko dla porownania w zakupie kontrolowanym albo jakimś innym motoryzacyjnym programie)
Coś idzie wymyślić i jakby to było pod skrzydłami BTS to byłby to dodatkowy atut
Ja myślę że pomysł jest dobry i oferuje swoją pomoc reszta zależy od Was
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
tak więc ok.
Mam kilka pomyslow co do tego YT, gdybym chcial to zrobić to porządnie i chętnie się tym zajmę, tylko kilka rzeczy trzeba by z kimś dogadać i nie bardzo jest z kim, czy może wątek zalozyc jak to sobie " wyobrażam " ?;D
A jakies tam pojecie o skladaniu filmow mam, chetnie zawsze sie dokształce to cos mozna by ogarnąc
Mam kilka pomyslow co do tego YT, gdybym chcial to zrobić to porządnie i chętnie się tym zajmę, tylko kilka rzeczy trzeba by z kimś dogadać i nie bardzo jest z kim, czy może wątek zalozyc jak to sobie " wyobrażam " ?;D
A jakies tam pojecie o skladaniu filmow mam, chetnie zawsze sie dokształce to cos mozna by ogarnąc
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."
Powtórze słowa zawiasa bodajże kiedyś to dobrze określił , ile jest takich BMW wartych pokazania na BTS w świecie z czym do ludzi . Tak to chyba było . Chcecie pokazać w świecie youtube ? 4-5 aut ładnych ? Sławka , Krzysia jak Gamek sie dopisze może Patrykowski, Diablo moze Marcin i Aquarius tyle ,ze to E60 może nie takie kozackie na jakiś mega felgach 20'' ,ale jest to jakiś zawsze wyskok,a reszta to zwykła seria troche pomodzone nie skończone . Nagrywanie to mi się kojarzy z czymś konkretnym , a jak chcesz sie pokazać w świecie reżysera to ich zaproś i zrób sobie film . Bo pamiętam czasy jak miał być kręcony filmik o BTS ( moze wy o tym nie wiecie ,bo was nie było ) Ale wątie by każdy się pod tym podpisał żeby ktoś amatorsko kręcił byle jaki film ....
Wyjdzie jak zawsze duża dupa
Wyjdzie jak zawsze duża dupa
A co myślicie o stworzeniu działu:
"CZARNA LISTA"???
i podzielić go na dwie kategorie:
1) uwaga na nieuczciwych użytkowników forum (nie tylko naszego forum)
2) uwaga na sprzedawców z "sieci" (allegro, tablica, i inne sklepy nawet nie koniecznie internetowe)
"CZARNA LISTA"???
i podzielić go na dwie kategorie:
1) uwaga na nieuczciwych użytkowników forum (nie tylko naszego forum)
2) uwaga na sprzedawców z "sieci" (allegro, tablica, i inne sklepy nawet nie koniecznie internetowe)
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)