[E36] 328i by SzUszFoL
to może ja się wypowiem co do tego, że mu do germana daleko... Tak daleko jak z Kce do Sosnowca. Wg mnie rant z przodu większy i jest mega kosa. Wcale wysoko kebab nie leży.
Zdajecie sobie co po, niektórzy jak się jeździ na takiej glebie?
Szacunek dla Patryka, że daje sobie radę z jazdą na co dzień. Poza tym nigdy fotki nie oddadzą rzeczywistości. Patrykowski, furę masz wypas i nie ma co gadać. Najważniejsze żeby Tobie się podobało.
P.S. Do 3 tygodni będę miał pomalowany przód po tym małym dzwonku to można sesję zrobić Ciekawi mnie jak Twoja leży. Gamek moją i Twoją widział to może coś powie?
Zdajecie sobie co po, niektórzy jak się jeździ na takiej glebie?
Szacunek dla Patryka, że daje sobie radę z jazdą na co dzień. Poza tym nigdy fotki nie oddadzą rzeczywistości. Patrykowski, furę masz wypas i nie ma co gadać. Najważniejsze żeby Tobie się podobało.
P.S. Do 3 tygodni będę miał pomalowany przód po tym małym dzwonku to można sesję zrobić Ciekawi mnie jak Twoja leży. Gamek moją i Twoją widział to może coś powie?
-
- Zaawansowany forumowicz
Wozisz sie po spotach z Hundami yyy takie question te halo przyciemnileś czy to kupione takie daj mi recepte na to Tez tak mówie , ze wiele zrobiłe ,ale to ani 10 % tego co chce hehe yyy a ten tlumik nie wiem czy to prawda ,ale na fotach widać , że lezy zbyd nisko jest na glebie czy mi sie wydaje ,bo chyba ciut wyżej powinien byc.
Jeden ring wywaliłeś a na ksenonie zostawiłeś , fajne to kurde Mozna tak teoretycznie ?
Jeden ring wywaliłeś a na ksenonie zostawiłeś , fajne to kurde Mozna tak teoretycznie ?
Ostatnio zmieniony 2011-08-06, 00:14 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
-