Dołączamy do przeciwu cena paliw jak wiekszosc miast ?
Dołączamy do przeciwu cena paliw jak wiekszosc miast ?
Moze zorganizujemy grupe z 10-20 aut jak juz dzis w wiekszosci krajach i bedziemy jedzisz z godzine i tankować po złotówce na BP albo Statoil i ogladać gazety i chodzić do WC ?
Nie jest to nie zgodzne z prawem , a policja na miejscu stacji nic nam nie zrobi , bo wlasciciel raczej nie zadzwoni na policje robiąc sobie Anty Reklame ? Ja chetnie bym dołączył do wielu miast z tego co widziałem na Śląsku Katowice , Bytom juz działają ostro .
Nie jest to nie zgodzne z prawem , a policja na miejscu stacji nic nam nie zrobi , bo wlasciciel raczej nie zadzwoni na policje robiąc sobie Anty Reklame ? Ja chetnie bym dołączył do wielu miast z tego co widziałem na Śląsku Katowice , Bytom juz działają ostro .
na fejsie juz widzialem cos ... 28 stycznia o 12 w Gliwicach na Auchanie na Rybnickiej sie ustawiaja i kolo 13 chca 40 na godzine (bo chyba taka jest minimalna dozwolona predkosc na autostradzie) jechac w strone Katowic lub Wroclawia.
Widzialem ze w Warszawie juz tez cos protestowali i w kilku innych miastach Polski.
Mysle ze to nie glupi pomysl.
We wloszech tez protestuja kierowcy tirow i blokowali 2 z 3 pasow autostrad ... u nich bena na nasze zlotowki kosztuje kolo 7,50 z tego co uslyszalem w TV.
Widzialem ze w Warszawie juz tez cos protestowali i w kilku innych miastach Polski.
Mysle ze to nie glupi pomysl.
We wloszech tez protestuja kierowcy tirow i blokowali 2 z 3 pasow autostrad ... u nich bena na nasze zlotowki kosztuje kolo 7,50 z tego co uslyszalem w TV.
Administracja zawiesiła konto??FaTuM pisze:dobrze wiedziec,bo niemam fejsa
Miejmy nadzieję, ze protest coś da...
Prawdę mówiąc w dzień powszedni byłby większy rezultat,
bo soboty i niedziele to pustka na A4-ce
Protestujący zakorkują sami siebie
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
po co blokować całą autostradę lepiej po blokować zjazdy autostradowe to by się dało ogarnąć tylko kwestia zgadania i już wtedy wszystkie stacje na autostradzie i przy zjazdach ucierpią ;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Zaawansowany forumowicz
miech nie bredź jak cała polska strajkuje i leją po 1 zł to nie problem naciskaj z 10 razy lekko i dojdziesz do 1-2 zł wszystko tu chodzi o czassss zebym sie poszedł załatwic jeszcze potem sprawdził czy zamknales auto poogladał oleje a potem zapłacił tu chodzi o blokade dróg i stacji , ale co prawda to prawda tą złotówke spalisz robiąć kółko wokół stacji