diler jakiś czy jakja pier papier ganek skat ty bierzesz tyle siana co miesiąc
[E36] 330i Cabrio by gamek2
FaTuM, to cie zmartwie ja zadnym rolnikiem nie jestem hehe a pole to mam od niedawna na budowe domu
co do kol to przod 9j et23 rant 2.5 opona 205/40 i teraz wpadnie dystans to wyjdzie et13 z tylu mam 10j et23 rant 3.5 opona 225/35 i wszystkie blotniki sa ori
Przód wiem jaki masz , ale dzieki za info ,bo teraz mnie czeka składanie tego wszystkiego
Zartowałem gamek musisz mój syndykatowy humor zrozumieć
Gamek po co dom budujesz i tak bedzie koniec swiata lepiej bunkier schron buduj dla BMW i ewentualnie żony , chciała dom bedzie miała bunkier
Gamek patrz PW
Twojej głupiej gatki nie idzie już słuchać "czytać" wszędzie wtykasz łeb tam gdzie nie trzeba aż Ci kiedyś jedynki z wrażenia wypadną (jak to Marcin kiedyś napisał).FaTuM pisze:co za głupia gadka
Jedziesz ludzi na syndykacie "czy to rdza czy brud na lakierze" a sam masz trupa, silnik ci się sypie a jak jechaliśmy na podbeskidzie to widziałem jak na niebiesko ci kopci.
Zgrywasz z siebie nie wiadomo kogo i szanujesz tylko pare osób na tym forum a te pare osób obrabia Ci dupę za plecami bo mówisz że te forum jest takie i owakie a i tak tutaj wracasz.
Sory za OT
gamek jak Cie uraziłem to sorki.
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu